''Denk je dat er iets gebeurd is?'' ~ Utopia Gekte

4/01/2016

''Denk je dat er iets gebeurd is?''

''Zullen we het vragen?''

Om vijf over half twee zien we Cees bij het Cordwood. Hij laat weten dat hij zich terug trekt voor vandaag. Hij zit vol frustraties. ''Hoe de keuken er nu al weer uit ziet. Ga lekker met de hele samenleving BV doen, ik ben er niet bij. Ik heb zo ook de chiropractor. Dan moet ik er ook weer tussenuit. Ik zie de besluitenlijst wel. Ik hoop dat die er komt'', aldus Cees. '''Pak even je rust'', reageert Gert-Jan. ''We hebben net een heel gesprek gehad over de keuken en tien minuten later'', moppert Cees verder. ''Laat het los vanwege je gezondheid. Let it go!'', aldus Gert-Jan.

Om kwart voor twee zien we Cees weer in de loods. Daar laat hij aan Victoria weten dat de kas echt op slot gaat nu. Ze gaan alleen nog geld uitgeven aan dingen die echt nodig zijn. Er word namelijk weer van alles uitgegeven. Er schijnt ook van alles gekocht te zijn voor het hondenhok en dat zou niets kosten. Er is niks over gezegd, het is gewoon allemaal weer gebeurd. Victoria zegt het mee te nemen. ''We hebben net een heel gesprek gehad, moet je kijken hoe het na de lunch weer achter is gelaten. Er is nog geeneens een doekje overheen gehaald'', aldus Cees. Victoria vraagt wie er vandaag op de lijst staan. Cees gaat kijken. ''Uh Bjorn en Rowena'', gilt hij. ''Oké'', reageert Victoria.

Vervolgens zien we Cees de badkamer in lopen. ''Kleding, tandenborstels, tandpasta, scheermesjes. Het is echt niet te filmen hier'', moppert hij. Vervolgens besluit hij zichzelf te gaan scheren. Romy, Rowena, Cemal en Ramona zijn ondertussen druk aan het werk in de wei. ''Denk je dat er iets gebeurd is'', vraagt Rowena als ze samen met Ramona in het kippenhok staat. ''Dat is natuurlijk niet alleen slapen geweest. Een knappe man, lekker wijf. Denk je dat ze zo naast elkaar hebben gelegen? Al is het wel gebeurd. Niet meer dan logisch hoor'', vind Ramona. Rowena is gewoon benieuwd. ''Zullen we het vragen?''. We krijgen een stream wissel naar Bjorn, Gina, Gert-Jan, Rob en Victoria die in de zon voor het Cordwood zitten. Benjamin komt er als het goed is zo ook nog bij want dan hebben ze BV overleg.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.