Cemal en Romy laten er nog niks over los ~ Utopia Gekte

4/01/2016

Cemal en Romy laten er nog niks over los

''Ik wil roken''

Deze nacht hebben Romy en Cemal het wel heel erg gezellig gehad. Uiteindelijk besloten ze inderdaad terug naar de loods te gaan om vervolgens twee banken tegen elkaar aan te schuiven, dekens te pakken en daar samen in slaap te vallen. Om half acht zien we dat Cees zijn bed weer uit is gekomen net als Rowena. Cees begint natuurlijk vrijwel meteen te klagen over de afgelopen nacht. De luidruchtigheid en de overlast. Ook hebben ze het over Romy en Cemal die natuurlijk nog liggen te slapen. Rowena denkt niet dat Cemal en Romy het nu al gedaan hebben. Om kwart over acht zien we Rowena bij de koeien. Een kwartier later zien we dat ook Gert-Jan zijn bed weer uit is. ''Zij gaat haar verhaal doen over wat er is gebeurd en wat ze van Utopia verwacht. Daarna kan jij ook vertellen wat jou dwars zit'', horen we Victoria tegen hem zeggen. Cemal vertelt zodra hij ook zijn bed weer uit is aan Rowena dat hij en Romy vannacht de loods uit moesten omdat ze te luidruchtig waren. Toen zijn ze naar de suite gegaan. Cemal vertelt dat ze het gezellig hebben gehad en dat ze toen weer terug zijn gegaan naar de loods. Hij verzwijgt voorlopig dus dat er meer gebeurd is.

Om tien over half tien vraagt Dominique aan Romy of er iets gebeurd is vannacht. Romy ontwijkt de vraag. ''Ik wil roken'', reageert ze. Ook zij laat er op dit moment dus nog niets over los. ''Alles is wel goed'', vraagt Dominique. ''Ja, ik ben brak. Ik ben net wakker'', antwoord Romy. Om tien uur zien we ze samen aan de picknicktafel zitten. Dominique gaat een marktbord schilderen vandaag en vraagt of Romy haar daar bij wil helpen. Romy vind dat wel leuk en wil maar al te graag helpen. Om tien uur zouden de bewoners weer samen komen voor een kopje koffie en de opstart van de dag, maar sommigen gaan eerst nog rustig roken. Pas om tien over tien zit iedereen er klaar voor. Rowena laat dan weten dat ze vandaag bijna haar nek brak omdat er overal touwtjes lagen. Mensen zijn te lui om het uit het hooi te halen. Tijdens het kopje koffie is er nog veel meer besproken. Hier zo meer over in een nieuw bericht op Utopia Gekte.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.