Cemal en Romy liggen keihard en ongegeneerd te ketsen in de wellness ~ Utopia Gekte

4/01/2016

Cemal en Romy liggen keihard en ongegeneerd te ketsen in de wellness

Cemal bedankt de regie

Om kwart voor drie zien we nog meer bewoners de loods ontvluchten. Victoria gaat in de studio liggen en Gina zien we daar ook. Ze doet haar lenzen uit, kleed zich om en kruipt tegen Victoria aan in bed. Cemal en Romy nemen in de wellness nog een wijntje om te kunnen slapen en kruipen dan weer in bed. Na een paar minuten is het al feest. Het is dan drie uur in de nacht als Romy en Cemal liggen te zoenen en ook meteen all the way gaan onder de dekens. Cemal gaat tekeer en heeft totaal geen rem meer. ''Je proeft naar parfum'', laat Romy weten. Romy lacht en er volgt een streamlock. Na de streamlock liggen ze nog steeds te ketsen en te hijgen. Ze doen totaal geen moeite om het te verbergen. Het is overduidelijk dat er wat gebeurd en ook overduidelijk wat er precies gebeurd. ''Ik heb nu een stripper op me liggen'', laat Romy weten. ''Een mooi showtje'', reageert Cemal. Romy doet tussendoor haar zender af en weer volgt er een korte streamlock. Na die streamlock zijn ze nog steeds bezig. De geluiden doen vermoeden dat Romy haar hoogtepunt aan het bereiken is. Voor de verandering mogen we flink veel zien van de regie. Normaal werd er vrijwel meteen een streamlock ingezet, maar nu mogen we behoorlijk lang mee kijken en luisteren. Ze gaan nog even verder en er volgt weer een streamlock.

Ze hebben totaal geen schaamte en gaan er helemaal voor. De geluiden zijn ongeremd en Cemal gaat ook flink tekeer. ''Je conditie'', mompelt Romy. ''Sporten'', reageert Cemal. ''Zo fijn'', vind Romy. Pas om kwart over drie krijgen we een lange streamlock en krijgen ze de kans om het zonder camera's af te maken. Om tien voor vier hebben we weer beeld. De actie is dan waarschijnlijk net voorbij. ''Ik ben blij dat je dat weet. Trek eerst je dinges aan. [...] Zijn we straks de nieuwe Bas en Do. Nee echt niet. Laten we het nog een lange tijd geheim houden'', horen we Cemal zeggen. Ze knuffelen en kussen. ''We nemen gewoon de wellness over'', laat Cemal weten. Romy zegt dat ze dit al een paar dagen aan zag komen. Ze durfde niet met hem te kletsen en Cemal had precies hetzelfde zegt hij. ''Hier kunnen we niks aan doen hoor. Normaal doe ik dit nooit zo snel hoor'', laat Romy weten. Cemal zou ook nooit misbruik maken van een dronken meisje zegt hij. ''Wie weet kom ik toch in Deventer wonen'', laat Cemal weten. ''Moet je doen'', reageert Romy. ''Of jij in Maasstad'', gaat Cemal verder. ''We hebben in ieder geval één ding gedaan wat Do en Bas de aankomende tien maanden nog niet hebben gedaan'', laat Cemal weten. Romy wil niet dat Cemal een beeld van haar krijgt nu dat ze het na vier dagen al doet. Cemal dacht de eerste dag al ''shit ze is echt leuk. Lekker haar zelf''. Maar hij durfde niks te doen. Wilde geen misbruik maken van de situatie. ''Ik vind het echt heel gezellig met je. Niet omdat ik alcohol op heb, maar omdat je chill bent. Spontaan. [...] Enthousiast'', aldus Cemal.

Cemal zegt dat ze zich even lekker moet gaan wassen. ''Ik ga alleen. Ik ga gewoon even plassen'', reageert Romy. ''Damn'', mompelt Cemal hardop als Romy de wellness verlaten heeft. ''Als jullie me horen echt dankjewel. Dank-je-wel'', spreekt Cemal in zijn zender. Daarna lacht hij. ''Ik weet niet wat mijn matties gaan zeggen'', mompelt hij verder. Als Romy om vier uur weer terug is vraagt Cemal zich af hoe ze het beddengoed gaan wassen. ''O fuck, gewoon niet'', reageert Romy. ''Ik zeg wel dat ik een glas wijn er over heb laten vallen'', laat Cemal weten. ''Gewoon niks zeggen'', reageert Romy. Cemal trekt ook zijn boxer maar weer aan. ''Nou eindelijk is het ijs gebroken'', laat Romy weten. ''Ik wist niet wat ik moest doen. Ik ben ook best verlegen'', laat Cemal weten. Ja, offcourse, dat zagen de kijkers net ook. Hij sprong er meteen op. ''Sorry papa en mama'', mompelt Romy niet veel later. ''We hebben in ieder geval ons maatje gevonden''. Volgens Cemal is de klik er gewoon. Hij zou de hele nacht door kunnen gaan. ''Ja hé. Niet normaal'', vind Romy. ''Ik heb een apart kutje'', mompelt ze. ''Een heerlijk kutje'', vind Cemal. ''O kut camera's'', beseft ze zich. ''Vandaag in Utopia'', lacht Cemal. ''O wat erg, daar wil ik niet over nadenken'', reageert Romy. Maar volgens Cemal moet ze zich nergens druk om maken. Als haar ouders zeggen dat ze een fout heeft gemaakt gaat hij ze een brief schrijven. ''Nou onze bedden gaan dus tegen elkaar aan over een paar weekjes'', laat Romy weten. ''Hebben we nu verkering'', vraagt Cemal. ''We gaan trouwen'', grapt Romy. De twee kletsen nog even rustig verder.

Om half vijf liggen ze weer op elkaar te knuffelen en kussen. Ze hebben het erover om weer naar de loods te gaan. Zo denken ze waarschijnlijk te kunnen voorkomen dat de bewoners vermoedens krijgen. Maar die krijgen het nieuws natuurlijk toch wel te horen tijdens een volgend evenement. Cemal denkt nog even na over hoe ze de dekens gaan wassen, maar Romy is echt van mening dat ze het gewoon moeten laten zo. Ze kunnen het gewoon een keertje luchten. Tja weet waar je onder slaapt als je dus binnenkort een B&B overnachting boekt.

Behoefte om de gebeurtenis terug te kijken? Hier vind je de beelden.



0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.