Cemal en Romy brengen weer samen de nacht door in de wellness ~ Utopia Gekte

4/02/2016

Cemal en Romy brengen weer samen de nacht door in de wellness

''Karbonade boef''

Goedemiddag op dag 823 van het Utopia avontuur. We gaan eerst nog even terug naar gisteravond. Ramona heeft toen de koeien weer verzorgd. Dat konden we zien tijdens een streamlock. De geitjes hebben het maar al te leuk met elkaar en zien we met elkaar spelen. Om vijf over acht zien we Victoria en Gina op bed liggen. Rob en Benjamin zijn al lange tijd op zoek naar iemand die kaas op hun grill heeft laten smelten, maar iedereen ontkent. Cees is ook weer aan het zoeken naar een dader. er is een stukje karbonade verdwenen. Volgens Cees heeft iemand er een hap van genomen. Ramona biecht op dat ze er een stukje vanaf gehakt heeft de dag ervoor, maar ze heeft er geen hap van genomen en het was maar een klein stukje. ''Het was geen stukje, het was een flink stuk'', zegt Cees. ''Karbonade boef''. Om tien over half negen zien we Romy en Bjorn een potje darten en even later zien we Romy aan de picknicktafel met Bronno om een kaart spelletje te doen. Continu krijgt ze van medebewoners opmerkingen over haar avontuurtje met Cemal. Bijvoorbeeld dat ze Cemal wakker heeft gehouden of Bronno die zegt. ''Je hebt een hele goede nachtrust gehad'', en dan door vragen alsof hij nog nergens wat van weet.

Ook Benjamin en Rob zijn nog altijd vervelend bezig. Ze gaan iedereen tien keer langs om te vragen wie de dader van de kaas is en om tien over half tien lopen ze naar Gabriëlle toe om te vagen wat voor cupmaat ze heeft. Gabriëlle gaat er serieus op in en zegt dat ze het niet meer weet. Rob wil in haar bh kijken, maar volgens Gabriëlle gaat hij het niet vinden. ''Waarom willen jullie het weten'', vraagt Gabriëlle. Ze denkt een cup E of F te hebben. ''En slip'', vragen ze dan. Gabriëlle wil weten wat dit is. ''Is dit een spel ofzo'', vraagt ze. ''Ja, je wint het als je het goed zegt'', reageert Rob. Gabriëlle denkt dat ze L qua slip heeft. ''Dan weten we genoeg'', zeggen de heren om vervolgens weg te lopen en achter de computer te gaan zitten. Gabriëlle komt niet veel later vragen of het voor haar vrijgezellenfeest is. De heren ontkennen. Als ze haar vrijgezellenfeest organiseren zouden ze het een verrassing houden.

Om half elf zien we Romy en Cemal weer samen in de wellness. Ze liggen weer te zoenen en te knuffelen. Dominique duikt om tien voor elf weer samen met Bas onder de douche en in de wellness lijkt er weer wat actie te ontstaan. We krijgen dan ook een streamlock. Als we om elf uur weer beeld hebben zien we Gert-Jan weer in het Cordwood gaan slapen en op de andere stream zien we Cees en Victoria met elkaar praten. Even later krijgen we Cemal en Romy toch weer in beeld. Dan heeft Cemal het over ''s*ks in de keuken hebben voor de grap''. Of gewoon eens uit het niks gaan kussen tijdens het centraal. ''En dan uitgebreid gaan lebberen'', vult Romy aan, ''Tegen elkaar aan rijen en dan zeggen 'o jullie zijn er ook nog'', oppert Cemal. '''Voor de lol, kijken wat ze zeggen en doen'', aldus Romy. Er volgt weer een streamlock.

Om vijf voor half twaalf zien we Bas de caravan in gaan. ''Jij mag me lekker masseren, zeker weten vandaag. Ik doe mijn shirt zelfs voor je uit'', laat Dominique weten, maar Bas heeft er duidelijk geen zin in. Weer krijgen we een streamlock. Na de streamlock voeren Dominique en Bas een goed gesprek met elkaar. Dominique laat weten dat ze hoge drempels voor zichzelf zet en dat het haar ontbreekt aan lef. ''Ik heb dat altijd gehad behalve op mijn werk. Ik was heel goed in mijn werk''. Cemal en Romy zijn niet meer te volgen, maar zien we na een lange tijd wel weer in beeld. Dan liggen ze in elkaars armen te slapen.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.