Cemal en Romy brengen Rowena en Do op de hoogte van hun avontuurtje ~ Utopia Gekte

4/01/2016

Cemal en Romy brengen Rowena en Do op de hoogte van hun avontuurtje

''Hoe lang heeft het geduurd?''

Om half vier zien we Rowena en Cemal weer in het kippenhok. Cemal heeft blijkbaar net zijn actie met Romy aan Rowena opgebiecht. Rowena weet niet waar ze moet beginnen. Ze wil zoveel vragen. Wel zegt ze dat hij moet filteren tegen wie hij wat zegt. ''Was het wat'', vraagt ze nieuwsgierig. ''Zooo, wennen de camera's, maar...''. Rowena vraagt of hij genoten heeft. ''Jazeker'', antwoord Cemal. Rowena gaat stuk. ''Hoe zit het nu'', vraagt ze. ''Goed. We vinden elkaar echt leuk'', antwoord Cemal. Rowena zag het al. ''Jullie zijn echt al een stelletje''. Volgens Cemal zijn ze dat nog niet, maar zal dat er wel aankomen. Rowena vraagt of Romy het erg vind. ''Nee'', antwoord Cemal. Gelukkig vind Rowena. Cemal vertelt het een en ander, maar het is slecht te verstaan door gekakel van de kippen. Cemal vroeg zich af hoe hij het ging oplossen. ''In de wellness heb je het gedaan? Niet op de banken'', vraagt Rowena. ''Nee, dat zou echt nasty zijn. Dan werd Cees helemaal gek denk ik'', laat Cemal weten. Rowena is benieuwd. ''Hoe lang heeft het geduurd'', vraagt ze. ''Een uurtje, anderhalf uur. Ik kan wel lang. Het was wel gek gewoon'', antwoord Cemal. ''Je hebt met haar gekust? Begon jij'', vraagt Rowena nieuwsgierig verder. ''Ja, maar ik was wel verlegen'', vertelt Cemal. ''Verlegen. Kom op verlegen'', lacht Rowena. ''O god''. Ze vind het heel leuk en grappig. ''Romy heeft ook gewoon schijt''.

''Was je na*kt en zij ook helemaal na*kt'', vraagt Rowena. Cemal vertelt dat ze alleen een shirtje aan had. ''Ik ga stuk'', laat Rowena weten. Er volgt een streamlock. ''Ik geil wel op haar reet ja'', laat Cemal weten. ''Denk je er veel aan? De hele dag'', vraagt Rowena verder. ''Jazeker, ik zit al zes weken zonder''. Rowena vind Romy een leuke meid en Cemal voelt wat voor haar. Dan ga je de hele dag aan haar denken. Rowena vraagt hoe de sfeer is. ''Gewoon goed, we kussen elkaar gewoon. Het interesseert ons geen flikker'', vertelt Cemal. ''Doe maar gewoon, dan hoef je ook niks uit te leggen. Kijk hem. Hij heeft het gefixed'', lacht Rowena. Ze vind het superlief dat hij no naar haar toe komt, maar ze had hem niks kwalijk genomen als hij dat niet had gedaan. Cemal zegt dat hij er aan de ene kant spijt van heeft, maar aan de andere kant ook niet. Het interesseert hem niet zijn carrière, maar zij krijgt er een slechte naam door. Rowena vind het lief dat hij haar wil beschermen, maar Rowena hoopt gewoon dat ze er oké mee is. ''Ze is er helemaal oké mee'', laat Cemal weten. ''Het is een leuk meissie hoor. Jullie allebei hartstikke mooi'', aldus Rowena. ''We waren allebei beregeil gewoon. Ze zei 'ik wou het dinsdag al doen'', laat Cemal weten. ''Waarschijnlijk heeft ze je al gezien. Had ze een oogje op je. Het is haar gelukt'', lacht Rowena. Vervolgens krijgen we een stream wissel naar Romy en Dominique die op de schommelbank zitten, maar de stream gaat ook vrij snel weer terug naar de stal. ''Zet de bedden tegen elkaar aan'', adviseert Rowena. ''Niet nu, ik wil niet te hard van stapel lopen'', reageert Cemal. ''Ze is in love'', laat Rowena weten. ''Ik ook een beetje'', biecht Cemal op. ''Oh my god, ik vind het te cutiepie'', aldus Rowena.

Om tien over half vier krijgen we ook Dominique en Romy dus in beeld. ''Hoe kust hij'', vraagt Dominique. ''Fucking lekker'', laat Romy weten. Dominique is de eerste die ze het vertelt en Dominique voelt zich vereert. ''I knew this was gonna happen'', reageert Dominique. Romy baalt wel een beetje dat het na vier dagen al gebeurd is. ''We zijn in het huisje gegaan en daar is het gebeurd'', laat ze weten. ''Wat? S*ks gehad'', vraagt Dominique verbaasd. ''Ja, en verdomd goed ook'', laat Romy weten. Dominique vraagt hoe ze dat voor elkaar heeft gekregen. ''Gewoon onder de dekens?'' Ja zegt Romy. ''Sorry mam en pap, ik moet hier nog vijftien maanden leven. Het gebeurde gewoon. We waren ook wel een beetje dronken'', aldus Romy. Dominique vraagt wie het allemaal weten. ''Jij en Rowena, hij is het nu waarschijnlijk aan het vertellen. Jullie krijgen het anders toch wel te horen'', reageert Romy. Dominique vraagt of ze daar ook geslapen hebben. ''Nee, dat konden we niet maken'', antwoord Romy. ''What the fuck. Dan heb je s*ks gehad en ga je ergens anders slapen'', reageert Dominique.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.