Bronno haalt zijn baard er af en die van Cemal moet er ook af ~ Utopia Gekte

4/02/2016

Bronno haalt zijn baard er af en die van Cemal moet er ook af

Werk overleg

Rowena was deze ochtend weer als eerste haar bed uit. Om kwart voor acht was ze al uit bed om direct daarna naar de stal te gaan om de koeien te verzorgen. Niet veel later zien we Gert-Jan ook rond lopen in de loods. Hij doet een wasje en maakt een ontbijtje voor zichzelf klaar. Als Rowena weer in de loods is hebben ze een gesprekje over Romy en Cemal. Ze vinden het leuk om te zien dat er liefde tussen die twee ontstaat. Wel moeten ze even kijken hoe ze het gaan doen met de huisjes want het is wel een B&B. Volgens Gert-Jan doen de gasten het misschien ook wel en in een hotel gebeurd het ook, maar volgens Rowena is dat anders omdat je dat niet ziet. Om negen uur zien we dat Dominique en Benjamin ook hun bed weer uit zijn gekomen en zo'n tien minuten later word de mest opgehaald. Gert-Jan is er al snel bij om te helpen. Hij vraagt of de man koffie wil. Rowena volgt ook al snel. Zij is hoofd koe en moet er bij zijn. Om kwart over negen is ook Cees zijn bed weer uit. Cemal en Romy liggen op datzelfde moment nog te knuffelen in de wellness, maar besluiten om half tien ook maar eens naar de loods te gaan.

Rowena zien we deze ochtend weer een wandeling met Sascha maken en om tien uur is het tijd voor het koffie momentje van Gert-Jan. Cees merkt op dat Gert-Jan niet op tijd is. Iemand is er speciaal voor uit bed gekomen en Victoria is er voor achter de pc vandaan gekomen. Cees wil beginnen, maar anderen willen even op Gert-Jan wachten. Als Gert-Jan er is maakt hij de uitslag van de poll bekend. Er was een poll op de courant met de vraag of Cemal's baard er wel of niet af moest. De meeste mensen hebben ervoor gekozen dat zijn baard er af moet. Cemal vind het niet zo leuk, maar het moet nu dus wel gebeuren. Bas heeft een offerte binnen voor een filter van de vijver. Het kost iets van 700 euro. Bas wil meer offertes aan gaan vragen. Cees is van mening dat Bas met Victoria en Rob moet gaan praten. De BV kan dit niet betalen vind Cees, maar Bas is van mening dat niet alleen Cees daar over beslist. Maandag hebben ze een workshop op de akker, dus het centraal word naar dinsdag verplaatst en ze hebben het erover om weer een rustdag te doen op zondag. Bas laat aan Cemal weten dat hij de badkamer schoon moet maken. Goed het gips van de tegels afhalen dan kan hij aan het 2e toilet beginnen. Dominique wil niet meer alleen de foto's doen en Bronno is al de hele tijd niet bij het koffie momentje/centraal aanwezig. Drank voor privé gebruik word in de horeca keuken gezet, achter de bar mag het niet meer geschonken worden en er worden ook geen blikjes meer gedronken. Victoria heeft flessen bestelt.

Na het koffie momentje/centraal word er aan Bronno gevraagd waarom hij er niet bij was. Bronno zegt dat er om tien uur nog niemand aanwezig was en dat hij toen de keuken in is gegaan. Het overleg zou pas 's middags zijn. Hij wist naar eigen zeggen niet dat dat vervroegd was. Daarom was hij er niet bij. Om vijf over twaalf ontvangt Benjamin zijn familie bezoek. Hier word alleen ontzettend weinig van in beeld gebracht en is dus ook weinig over te melden. Bronno heeft deze ochtend trouwens zijn baard er af gehaald. Er is nu een lange snor overgebleven.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.