Cees vond zijn date saai ~ Utopia Gekte

4/04/2016

Cees vond zijn date saai

Cees denkt dat Bas zijn populariteit daalt

Om kwart voor vier zien we Dominique de toneelspelers weer naar de poort brengen. ''Tot morgen en dank jullie wel''. Romy en Cemal zien we ondertussen trainen in de gym. Ze doen onder andere squats. Om vier uur is het gesprek tussen Rob en Bronno ook weer afgelopen. Rob hoopt dat Bronno ''meer sunshine'' word. ''Ik hoef niet altijd in de groep'', laat Bronno weten. Om kwart voor vijf zien we Gabriëlle en Cees in de horeca keuken koken. Gabriëlle vraagt of Cees naar huis wil, of dat hij het erg zou vinden als hij naar huis moet. Cees zou het niet erg vinden om naar huis te moeten. Anderzijds, dan is zijn missie nog niet geslaagd. Het mooie aan Utopia vind Gabriëlle dat je mensen echt leert kennen. De goede en slechte kanten en dat je mensen dan alsnog leert waarderen. Buiten was ze weggelopen. Dat is makkelijker om weg te lopen. Wat Utopia haar geeft is om buiten ook open te staan voor iedereen. ''Wat vond je van je date'', vraagt Gabriëlle. ''Ik vond het heel lief van jullie dat jullie het gedaan hebben. Ik weet niet wie het geregeld had'', reageert Cees. Hij heeft een andere mening over de date, maar wil dat niet zeggen. ''Stel ze kijkt mee, dat is ook lullig'', aldus Cees. ''Oooh, daar dacht ik ook al aan trouwens. Feit blijft dat je een vrijgezelle man blijft. Heb je wel genoten van de leuke gesprekken die je met de dame gevoerd hebt'', vraagt Gabriëlle. Cees werpt een blik die alles zegt. ''Het was saai'', fluistert hij vervolgens.

''Heb je wel lekker gegeten'', vraagt Gabriëlle. ''Ja, dat was fantastisch'', antwoord Cees. Hij had een beetje het idee... ''Het was op voorspraak van de kleinzoon''. Er volgt een streamlock. Waarschijnlijk om Cees te beschermen voor een rare uitspraak die hij gaat doen over zijn date. Om vijf over vijf zien we Rob en Bjorn post halen bij de poort. Een pakketje. Als we Cees weer in beeld krijgen vertelt hij dat hij zijn twee jongste nu bijna negen maanden niet gezien heeft en dat ze ook niet schrijven. ''Je denkt toch stiekem 'ze draaien wel bij', maar ze draaien niet bij tot op heden en dat vind ik moeilijk'', aldus Cees. Cees vertelt dat ze iets over het hek geëist hebben. ''Oktober is het klaar'', laat Gabriëlle weten. ''Echt niet langer hé'', zouden ze gezegd hebben. En Cees denkt plak er nog twee maanden aan vast, doe mee aan de Utopiaan van het jaar verkiezing. ''Maar dat ga ik toch niet halen''. Gabriëlle vraagt wie Cees dan denkt dat hem gaat halen. Volgens Cees was Bas vorig jaar verre weg de populairste buiten, maar hij heeft het idee dat dat daalt. ''Ja is ook zo, en waarom'', vraagt Gabriëlle. Cees werpt weer een blik die alles zegt. Waarschijnlijk doelt hij op Dominique. ''Ja is ook zo'', reageert Gabriëlle. ''Maar wie dan? Wie zou in aanmerking komen? Denk je dat ik kans maak als ik blijf'', vraagt Gabriëlle. ''Ja'', zegt Cees. ''Dan blijf ik Cees'', grapt Gabriëlle. ''Moet ik blijven? Zal ik tot oktober blijven samen met jou?''. Als Ramona de keuken in komt lopen en iets te eten pakt heeft Cees er weer commentaar op. ''Heel mager, gezond'', mompelt hij sarcastisch. Er volgt een stream wissel. Om kwart over vijf krijgen we dan te zien dat Cemal en Romy samen aan het douchen zijn.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.