Cees op date met Jannie ~ Utopia Gekte

4/02/2016

Cees op date met Jannie

Praten over Rolf

Om kwart over vijf arriveren er een aantal bezoekers. Cees is ondertussen weer geïrriteerd omdat ze zijn aansteker weer uit zijn zak hebben gehaald. ''Verdomme'', vloekt hij. Hij besluit zijn haren te gaan kammen en spuit er nog snel wat haarlak in. Daarna poetst hij ook zijn bril nog even. ''Ik ben bloed nerveus man'', grapt hij tegen Rowena. Maar Rowena gelooft er niks van. ''Wat vind je van je tafeltje'', vraagt Rowena als ze hem mee heeft genomen naar de horeca keuken. ''Fantastisch'', antwoord Cees. Gert-Jan ontvangt Cees zijn date bij de poort en Rowena stoomt Cees ondertussen klaar voor zijn date. Hij heeft al een bloem in zijn handen om de dame feestelijk te ontvangen. Het blijkt Jannie te zijn. De dame waarvan Cees eerder al dacht dat zij het zou zijn. Jannie blijkt er ook niet om te hebben gevraagd. Haar kleinzoon heeft de date geregeld, maar ze vind Cees wel een hele aardige man. ''Ja zie je het! Dag Jannie'', laat Cees weten als hij haar ziet. Hij begroet haar met drie kussen en krijgt te horen dat haar kleinzoon dit geregeld heeft. ''Eigenlijk wist oma Jannie er niks van'', vertelt Gert-Jan. Cees geeft haar de bloem en Jannie laat meteen weten het hartstikke leuk en gezellig te vinden. Ze bestelt een droge witte wijn en Cees een nul procentje.

Cees vertelt aan zijn date Jannie dat Barry de vriend van Rowena het verraden heeft dat Cees een date zou krijgen. Gert-Jan komt al snel het voorgerecht brengen. ''Dit is voor mij al genoeg. Ik ben niet zo'n grote eter'', laat Cees weten. ''Ik ook niet. [...] Het smaakt heerlijk hoor'', reageert Jannie. Na het voorgerecht willen ze gaan roken, maar het hoofdgerecht komt er al aan. Plus een portie patat. Cees wil toch eerst even gaan roken. Hij vraagt of Gert-Jan een sigaret heeft. Gert-Jan gaat het regelen. Dominique, Romy en Cemal staan ook te roken. Dominique zegt dat Jannie een leuke kleinzoon heeft. Van Dominique mag hij wel blijven. Hij wil zelf ook blijven, maar dat kan niet. Hij is nog geen achttien. Om kwart over zes zitten Cees en Jannie weer te eten. Rowena en Bjorn zien we op de andere stream alvast oefenen voor vanavond en Gabriëlle heeft een jurkje aangetrokken. Ze is er onzeker in. Dominique heeft ook een jurkje aan en is er ook onzeker in. Ze vind dat Gabriëlle haar jurkje aan moet houden. Het staat haar mooi en Dominique laat weten dat Gabriëlle prachtig is.

Om half zeven heeft Cees het met zijn date over ex bewoner Rolf. Die heeft een paar dagen hard gewerkt, maar toen hij mocht blijven deed hij niks meer. Hij was zogenaamd kok, maar door hem hebben ze spinazie met zand gegeten en als hij ging koken moest hij recepten op zoeken. Cees vind dat apart voor een kok. ''Hij ging helemaal door de mand''. Cees vertelt dat zijn vader op bezoek kwam en ook aangaf een hele andere Rolf te zien. Dat was Rolf niet. Niet veel later zijn ze uit gegeten. Ze kunnen ook nog een nagerecht van yoghurt met fruit krijgen, maar dat willen ze niet meer. Cees zit voor zijn gevoel vol. ''Als je ziet wat sommige mensen eten. Vijf/zes keer per dag''. Volgens Jannie is dat de jeugd. Dominique zet de twee nog even samen op de foto en om zeven uur sluiten ze de date af door nog even samen te gaan roken. Jannie vond het heel gezellig zegt ze.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.