Bjorn's afscheidsfeest en Gert-Jan's verjaardagsfeest ~ Utopia Gekte

4/05/2016

Bjorn's afscheidsfeest en Gert-Jan's verjaardagsfeest

Cadeautjes van de meiden

Vandaag is er natuurlijk nog veel meer gebeurd naast dat Gert-Jan en Dominique post ontvingen van het thuisfront en dat Bjorn zijn vertrek aankondigde. Laten we beginnen vanaf waar we gebleven zijn. Om tien voor half drie zien we Cemal sporten in de gym. Binnen in de loods word er dan al weer druk gerepeteerd door de toneelspelers die het anti pest toneelstuk gaan doen. Ramona en Dominique kijken toe en geven opdrachten. Om kwart over drie zien we Bjorn in het kantoor met Gert-Jan. Bjorn vind het kut dat hij zijn vertrek aankondigde op de verjaardag van Gert-Jan. Gert-Jan vind het geen probleem en is van mening dat Bjorn zich er niet rot over moet voelen. Lange tijd gebeurd er niet veel waar we iets over kunnen schrijven. Om kwart over vijf zien we Gina druk bezig met armbandjes maken en om tien voor half zeven kunnen de bewoners aan tafel om te eten. Tijdens het avond eten pakt Bjorn weer even zijn momentje. Dit is zijn laatste avondmaal in Utopia. Het zal wennen zijn voor hem want in de vijftien maanden die hij daar zat heeft hij maar twee keer gekookt. Thuis zal hij zelf weer moeten gaan koken. ''Het zal veel uit eten worden. Even zo'n besef momentje. Bedankt voor alle heerlijke maaltijden''. Ook zegt Bjorn ervan te balen dat hij de laatste keer hamburgers eten gemist heeft. ''Want die waren echt de shit''. Morgen gaat hij om 12 uur de laan uit.

Om tien voor zeven zien we Bjorn en Dominique in één van de huisjes. Daar spreekt Bjorn wat tekst in voor een promo filmpje voor Dominique's dag tegen pesten. Om kwart over zeven is Gina klaar met afwassen en neemt Cees het afdrogen op zich. Gabriëlle en Victoria zien we op datzelfde moment buiten zitten waar Gabriëlle vertelt dat ze buiten een talkshow krijgt. Althans, dat lijkt ze te hopen. Om half acht zien we Bjorn in de studio met Rowena, Gabriëlle en Gina. Ze geven hem nog snel een cadeautje. Een paar fotolijstjes met onder andere een foto van hem en Rowena en een foto van hem en Gabriëlle. ''Prachtig hoor, wat een mooie herinneringen'', vind Rowena. ''Superlief, dankjewel'', reageert Bjorn die de dames bedankt met een knuffel. Bjorn zegt dat hij denkt dat hij ze in zijn slaapkamer gaat hangen. ''Heel cool. Ik vind het zo leuk, helemaal verwend''. De dames schrijven nog snel een persoonlijk berichtje achter op de foto lijstjes en dan is de verrassing helemaal af. Om tien over half negen staat Ramona onder de douche en besluit Bas een grap met haar uit te halen door water over de douche deur heen te gooien. Zelfs meerdere keren. Ramona lijkt het niet echt te kunnen waarderen. Zij spuit met de douchekop over de douche deur heen, maar dat weerhoud Bas er niet van om nog een emmer water over haar heen te gooien. Romy besluit Bas voor Ramona terug te pakken door een glas water over hem heen te gooien.

Om kwart over negen is het weer tijd voor een feestje. Een dubbel feestje want het is zowel Bjorn's afscheidsfeestje als een verjaardagsfeestje voor Gert-Jan. Omdat Bjorn gister al een vijftien maanden feestje heeft gehad is dit meer een verjaardagsfeestje voor Gert-Jan. Gert-Jan neemt voordat het feestje begint dan ook nog even het woord. Hij wil eerst een applausje voor Bjorn omdat hij er wel vijftien maanden heeft gezeten. En daarna word er een verjaardagsliedje voor Gert-Jan gezongen. Op een verjaardag mag tegenwoordig een cadeau niet meer ontbreken. Daarom is er een bestuurbare auto voor Gert-Jan bestelt. Het cadeau is alleen nog niet binnen. ''Bedankt. Jullie zijn echt een beetje familie geworden'', laat Gert-Jan weten. Het eerste nummer wat zo gedraaid gaat worden draagt hij op aan een goede maat van hem. ''Ik weet dat je mee kijkt vanaf boven''. Dominique geeft hem vervolgens een knuffel. ''Gefeliciteerd''. Daarna gaat de muziek aan. Om half tien zien we Bas en Bjorn een shotje drinken en het feestje barst ondertussen los. In tegenstelling tot gisteren word er deze avond wel volop gedanst. Zelfs Bronno laat nog even zijn danskunsten zien.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.