Bjorn sliep met alle dames in de wellness ~ Utopia Gekte

4/05/2016

Bjorn sliep met alle dames in de wellness

''Ik wil je niet dood hebben, eerst trouwen''

Goedemiddag op dag 826 van het Utopia avontuur. We gaan eerst nog even terug naar gisteravond want gisteravond is er ook nog het een en ander gebeurd waar we nog niet over geschreven hebben. Zo ging om vijf over half negen de muziek aan in de loods voor het vijftien maanden feestje van Bjorn. Vervolgens zien we Bjorn en Benjamin iets ophalen bij de poort. Ze gooien het vervolgens op de vide, het is voor morgen bij het centraal. Ze wilden het eerst nu doen, maar dat komt toch niet goed uit. Om tien voor negen word er geproost en om kwart voor tien wil Rowena iets zeggen. De muziek is dan weer uit. Echt gedanst is er niet, het was een rustig feestje aan de bar. Rowena vertelt dat Bjorn vijftien maanden Utopia volbracht heeft. ''We zijn met zijn allen hartstikke bezig geweest met hoe we het hem naar zijn zin konden maken. Aangezien je vijftien maanden in de loods hebt geslapen word het vandaag toch weleens tijd dat je in de suite slaapt met alle vrouwen''. Er klinkt gejoel. ''Dat is op jouw tempo, wanneer je het wilt'', aldus Rowena. ''Wat leuk'', vind Bjorn.

Om tien over tien zien we Romy en Cemal darten en om half elf zien we Rowena een vlog maken met Bjorn. Een kwartier later zien we Romy en Cemal in de horeca keuken kletsen. De avond verloopt vooralsnog super rustig. Om elf uur zien we Dominique en Bas de caravan in gaan. Dominique kleed zich om in de kast en kruipt dan in bed. Om kwart over elf zien we ook alvast wat dames in de wellness/suite. Gina steekt daar alvast waxinelichtjes aan samen met Gabriëlle. Cemal en Romy zijn ondertussen bij Baas Beach waar ze een fles wijn willen pakken. Cemal weet niet of de fles wijn nog goed is en zet hem dus uiteindelijk terug. ''Ik wil je niet dood hebben, eerst trouwen'', grapt hij. Romy besluit haar telefoonnummer voor Cemal op te schrijven. Nu heeft hij daar nog niet zoveel aan, maar waarschijnlijk alvast voor buiten Utopia. ''Zo die ga ik bewaren'', laat Cemal weten. Terwijl de twee tortelduifjes nog even zoenen zien we de eerste dames met Bjorn al de wellness in gaan. Om kwart voor twaalf zien we alle dames daar met Bjorn. Behalve Dominique, die is er niet bij. Bjorn vind het superlief en zal het nooit meer vergeten. Als Bjorn uit wil leggen waarom Dominique er niet bij is volgt er een streamlock.

In de wellness word er natuurlijk nog even gekletst. Gina vertelt dat als ze ooit weg gaat ze de stoelen uit de wellness mee wil nemen. En de kappersstoel ook. Mark wilde de stoelen uit de wellness eerst ook al meenemen, ze hebben er lang naar gezocht. Gina wil Le Luifel ook meenemen, maar de werkschuur is daar aan vast gebouwd. Ramona wil haar theater meenemen. De lampen en de vloer. Bjorn zegt dat dat niet kan omdat het van de bonus betaalt is. ''Van bonus moet hier blijven''. Om kwart over twaalf komt Cees ook nog even een kijkje nemen. ''Alvast gefeliciteerd met onze Gert-Jan en welterusten''. Gert-Jan is vandaag namelijk jarig.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.