Benjamin duikt het bos in en dekt zijn zender af ~ Utopia Gekte

4/03/2016

Benjamin duikt het bos in en dekt zijn zender af

Romy en Cemal werken druk door

Om vijf over half elf na de ruzie met Cees zien we Romy weer hard doorwerken in de garderobe. Cemal staat er ook bij, maar staat eerst nog even te kletsen met bezoekers. De jassen liggen door elkaar. Bronno en Gert-Jan zouden ze opgehangen hebben en er schijnt een heel rek door te zijn gezakt waardoor veel jassen los bovenop de planken liggen. Sommige mensen moeten dus zelf op zoek naar hun jas en aan sommige haakjes hangt geen jas meer. Bas en Gabriëlle zien we dansen en Cees is om kwart voor elf foto's aan het maken omdat Dominique daarnet vroeg of hij het over kon nemen. Dan kon zij ergens anders gaan mee helpen. We zien Bas achter de merchandise staan en Dominique zien we even praten met bezoekers. Cees staat even later ook te dansen, met Gabriëlle en een bezoeker. Er is ook een dame die op de foto wil met Cees, dus daar maakt hij even tijd voor. Om tien voor elf roept Ramona Romy even op het podium en daarna treed de boyband op. Bas zien we kletsen met bezoekers terwijl er bij de merchandise niemand meer staat. Na een poosje komen Bas en Romy tegelijkertijd naar de merchandise gelopen. Mensen willen mokken kopen. Romy is slecht in rekenen. Ze heeft dyscalculie hoorden we eerder op de avond. Daarom zou ze niet achter de merchandise staan. Ze vraagt dus ook aan gasten hoeveel ze terug horen te krijgen. Romy wil er dan ook snel weer weg, maar ze moet van Bas nog even blijven staan, want hij moet nieuw glaswerk halen.

Om vijf voor elf zien we Rowena en Bjorn samen een liedje zingen en een bezoekster laat aan Romy doorschemeren dat mensen een oordeel hebben over de bewoners. Alleen snapt Romy niet dat de bezoekster het over haar heeft. Zij denkt dat de bezoekster het over haar medebewoners heeft omdat ze er zelf nog niet zo lang in zit. Om elf uur horen we buiten zoen geluiden en we horen Benjamin praten. Dus Benjamin staat inmiddels waarschijnlijk te zoenen met ''zijn vriendinnetje''. Ze zijn niet zichtbaar. We krijgen een lege schommelbank in beeld, dus ze staan waarschijnlijk in de bossen. Er klinkt een zware ademhaling van Benjamin. ''Hij is uit toch? Want dit is echt geen gehoor. Door de microfoon te horen'', vraagt het meisje. ''Ja'', antwoord Benjamin, maar we horen gewoon alles. ''Je bent zo mooi'', horen we het meisje zeggen, maar daarna is er opeens geen geluid meer. We krijgen het bos te zien zonder geluid. Benjamin heeft waarschijnlijk zijn zender af gedaan of afgedekt. Binnen zien we Rowena, Gert-Jan en de piano show een showtje doen op het podium. Al snel krijgen we een streamlock. Waarschijnlijk vanwege Benjamin en de zender die af is gedaan. Na de streamlock zien we Benjamin en het meisje het bos uitlopen. En we hebben weer geluid. ''Ik moet even naar de Z'', laat Benjamin weten. Waarschijnlijk bedoeld hij daarmee de Zenderkamer. Het meisje blijft dus alleen achter op het rokersbankje. Romy en Cemal hebben het ondertussen weer druk. Zij zijn samen nog altijd druk bezig in de garderobe.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.