Arjuna is streng voor Ramona die NIET is afgevallen. ~ Utopia Gekte

4/07/2016

Arjuna is streng voor Ramona die NIET is afgevallen.

Goedemorgen Utopia.

Goedemorgen en welkom bij dag 828 van Utopia. Zoals je wellicht hebt gemerkt komen er nog maar weinig berichten online de laatste tijd. We kunnen niet beloven of dit binnenkort weer op het oude niveau gaat komen. Wel gaan we deze ochtend gewoon weer vrolijk door vanaf het begin. Cemal en Rowena zijn degene die als eerste opstaan. Zij verzorgen samen de koeien in de stal. Het eerste kleine dramamomentje van de dag vind echter plaats in de loods. Gert-Jan is namelijk toe aan een nieuwe knipbeurt. En hij is niet van plan om te wachten tot Gina haar kapsalon weer in bedrijf is. Hij heeft of gaat dan ook een kapper laten komen. Gina is ook al op de hoogte van dit nieuws en lijkt er niet zo heel erg mee te zitten.

Arjuna is erg streng voor Ramona deze morgen. Terwijl ze buiten keihard aan het fietsen is spreekt hij haar streng toe. Geen frietjes meer en geen chocoladepasta. Ze moet 4 keer per week gaan sporten want Ramona heeft beloofd haar best te gaan doen. Er volgen complimenten zodra het sporten er weer op zit. ''Lekker gewerkt, goed gesport'', zegt Arjuna tegen de deelnemers. Het wegen voorafgaand aan het sporten was ietwat teleurstellend. Ramona is 0,4 kilo aangekomen en voor het eerst sinds lange tijd dus niet afgevallen. Dat is dan ook de reden waarom Arjuna zo streng is geworden vandaag. Ramona legt de schuld een beetje bij anderen. ''Ik heb 13 personal trainers in huis, zelfs een gebakken eitje is niet goed''. Wel ziet ze in dat ze fout zit en weer wat gezonder moet gaan eten.3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.