Wat gebeurt er deze ochtend in het beloofde land? ~ Utopia Gekte

3/09/2016

Wat gebeurt er deze ochtend in het beloofde land?

Utopia ontwaakt.

Bronno tijdens het uitlaten van pony Sascha: ''Heel goed. Goed voor de hoefjes. Goed voor de nageltjes. Scheelt weer een pedicure. Jaaaa. Goed zo meissie, heel goed. Kom maar schat. Heel goed schatje, kom maar. Heel goed. Ohhh lekker bezig wijffie. Heel goed. Even wachten. Even wachten. Mijn karretje moet op de drempel. Ja, kom maar. Heel netjes. Heeeeeel lief van je''.

Cemal en Gabriëlle over de bouw van de badkamer: ''We hebben een strak schema waar we ons aan moeten houden. Het moet af voordat de markt er is. Desnoods moet ik de hele nacht doorwerken, het moet af'', besluit Cemal. ''Ja, dat zou fijn zijn'', vult Gabriëlle aan.

Cees en Ivan in conclaaf over het hondenhok van Bronno. Beide lijken het geen fantastisch idee te vinden. Met name Ivan vind het geen mooi gezicht, zo pal naast de ingang van de loods. ''Hij had zelf in zijn hoofd dat het op een soort tekenfilm achtig iets lijkt'', weet Rob te vertellen. Cees vind het allemaal prima, alleen is er niet nagedacht over de plek. Het gaat om een hondenhok voor de scootmobiel van Bronno. Zodat hij deze dicht bij de ingang kan parkeren.

Bas en Dominique in de caravan: Stiltes, blikken en gestoei en gelach. ''Zijn we oké?'', vraagt Do zich af. Bas zwijgt. ''Het is ja of nee'', gaat Do verder. Bas zwijgt. 10 minuten later gilt Dominique het weer uit van het lachen. Ze zijn aan het stoeien.

Goedemorgen en welkom bij een nieuwe dag Utopia. We zijn weer begonnen! En we hebben er weer zin in! Rowena heeft de koeien trouwens al gedaan, dat moeten we ook niet vergeten te vermelden. Het is op het moment van schrijven 09:37 en ongeveer de helft van de bewoners is uit bed. Terwijl Bas en Dominique verder stoeien in de caravan zien we Cees een sigaretje aansteken.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.