''Zie jij ook dingen die ik niet zie?'' ~ Utopia Gekte

3/14/2016

''Zie jij ook dingen die ik niet zie?''

Goedemorgen Utopia.

Goedemorgen en welkom bij een nieuwe dag Utopia. De 804e dag om precies te zijn. Voordat alle bewoners wakker zijn kan ik mooi nog even de tijd nemen om terug te gaan naar gisteren. Er is namelijk nogal wat gebeurt sinds ons laatste bericht gisteren! Zoals je wellicht weet hebben Ramona en Dominique geprobeerd het uit te praten. Dit verliep niet helemaal zoals gehoopt voor Ramona. Desondanks besloten de dames het hier bij te laten. Direct na het gesprek stapte Bas nog even op Ramona af. Hij is natuurlijk benieuwd hoe het nou verder gaat tussen zijn twee vriendinnen in Utopia. ''We hebben weer gesproken, we zullen het zien. Ik heb het weer geprobeerd, ik snap dat jij het niet ziet'', aldus Ramona. Bas vind dat zij Dominique geen ziek persoon kan noemen. Hij denkt dat Ramona dingen ziet die er niet zijn. Precies wat Dominique zelf ook denkt. Want Dominique snapt totaal niet wat het probleem is. Of dat er überhaupt iets aan de hand zou kunnen zijn. En daar mag Ramona het mee doen.

Ook Rowena en Gabriëlle hebben er nog even over gepraat. Zij zeggen er echter weinig tot geen last van te hebben. Dit omdat ze niet vaak met Dominique samen zijn. Toch is Rowena benieuwd naar hoe Bas hier nou over denkt. ''Ik wil er het liefste buiten blijven'', zegt hij dan. Dit terwijl hij eigenlijk ook een beetje degene is waar dit hele gedoe om draait. Na wat streamlocks en enige tijd later... Zijn Bas en Rowena afgezonderd van de rest van de groep. Samen gaan ze nog even door op dit onderwerp. ''Zie jij ook dingen die ik niet zie'', vraagt Bas geïnteresseerd. Rowena ontkent dit, maar benadrukt wel dat Dominique geen vriendin is van haar. Ze ziet dat Dominique veel observeert en soms rare blikken geeft. Bas geeft nogmaals aan dat Dominique er niks van snapt. ''Ze heeft helemaal niks tegen Ramona. Ramona is zo gefixeerd op het gedrag van een ander. Maar naar haar eigen gedrag kijken, ho maar. Ze werkt onze vriendschap zelf naar de knoppen op deze manier''.

Dit blijft zoals je ziet een vervelende situatie, ook al is het 'uitgesproken'. Vooral voor Bas, want hij zit er middenin. Rowena snapt niet wat Ramona zo triggert waardoor ze zo boos kan worden. En Bas wil geen kant kiezen en moet misschien maar eens met beide dames goed gaan praten.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.