''Ze zegt dat ze niet trots is op sommige dingen die ik hier doe'' ~ Utopia Gekte

3/08/2016

''Ze zegt dat ze niet trots is op sommige dingen die ik hier doe''

''Dit is afzeik TV''

Om kwart over zes zien we Cees en Rowena in de horeca keuken staan waar ze aan het koken zijn. Ivan is buiten één van zijn medebewoners aan het plagen. Iemand staat te douchen en Ivan knijpt de slang water dicht zodat het water elke keer stopt. Wie er onder de douche staat is onduidelijk. Ivan stopt uiteindelijk en sluipt weer zachtjes naar binnen. Om tien voor half zeven zien we Rob en Dominique op de vide. ''Ze ziet gewoon dat ik niet gelukkig ben en dat kan ze niet aanzien. Dat raakt me wel snap je. En weer janken'', aldus Dominique die weer begint te huilen. Rob omhelst haar en laat haar weten dat Utopia een lastig plekje is om te zijn, maar dat ze haar draai wel gaat vinden. ''Thanks'', reageert Dominique. ''Niemand is helemaal gelukkig'', laat Rob weten. Dominique is bezig dat een plekje te geven. Ze probeert te accepteren dat het bij Utopia hoort. ''Mijn vader kijkt juist wel, mijn moeder niet. Ze heeft verdriet dat ik er niet ben. Ze zegt dat ze niet trots is op sommige dingen die ik hier doe. Ik ben nog zo bezig met mijn draai vinden. Dit plekje is heel moeilijk uit te leggen. Het is gewoon kut om te lezen dat ze zoveel is afgevallen omdat ze dan op Facebook heeft gelezen wat er wel niet over me gezegd word en dat vind ze erg. Dan denk ik 'Jezus'', aldus Dominique.

''Je moet er boven staan. Ik heb gezegd blijf weg van social media. Wie je ook bent er word over je geschreven. Dit is afzeik tv. Tv is ook een uitlaatklep'', aldus Rob. ''Ze geven me tips, maar tips waar ik me al van bewust ben. Ik had gehoopt op iets bemoedigends'', laat Dominique weten. ''Je moet je focus hier binnen leggen en doen waarvoor je komt. Je niet gek maken om wat mensen zien. Het komt altijd anders over'', aldus Rob. Dominique had gehoopt dat ze hun trots kon maken. ''Blijf oprecht, dan zullen ze altijd trots zijn. Dat ze het moeilijk hebben is puur omdat ze om je geven. Schrijf het van je af'', aldus Rob. Om half zeven kunnen de bewoners aan tafel om te eten. Tijdens het eten laat Rowena nogmaals weten over haar single die nu echt uit gaat komen. In het mailtje stond dat verdere stappen later besproken worden. Er volgt een streamlock. Om tien voor zeven zien we Bas en Dominique op het rokersbankje. ''Waar komt jouw heimwee ineens vandaan'', vraagt Dominique. ''Ook van post. Is al een tijdje'', antwoord Bas. Het korte gesprekje stopt als er nog meer mensen bij het rokersbankje komen staan. Om twee over zeven merken we dat ze weer in gesprek zijn. ''Ik ga heel hard huilen ja. Ik moet het kwijt dus ik zit in de oekoe'', aldus Dominique. ''Natuurlijk mag je huilen, maar dan wel in je eigen kussen'', reageert Bas. ''Sorry, maar jij slaapt heel de tijd op mijn kussen'', aldus Dominique. Ze staan op en gaan weer naar binnen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.