''Ze staan natuurlijk zwaar voor lul om mij niet mee te laten doen'' ~ Utopia Gekte

3/21/2016

''Ze staan natuurlijk zwaar voor lul om mij niet mee te laten doen''

''Ze gunnen je het licht in de ogen niet''

Om vijf voor vijf zien we Dominique en Bjorn met elkaar kletsen in de loods. Volgens Dominique kunnen Bjorn en Gert-Jan wel goed met elkaar opschieten. ''Vind je het dan niet jammer dat je er bijna uit gaat? [...] Ik denk dat jullie wel goede maatjes hadden kunnen worden'', aldus Dominique. Bjorn denkt dat hij dat wel kan worden. Dat denkt hij zeker. ''Hij zei het gister nog. 'Het zou wel jammer zijn als je weg gaat'. Hij zegt 'je moet eigenlijk nog even een jaar blijven'. Of jij had een jaar eerder moeten komen'', aldus Bjorn. Cees controleert om vijf uur de tussenstand op de computer. ''Dertien duizend stemmen. Hahaha waar twee honden vechten om één been...''', aldus Cees. Vervolgens loopt hij naar Rob, Benjamin en Bjorn toe om het ze even onder de neus te douwen. Hij vertelt dat hij met 50% bovenaan staat, maar komt met een smoes dat het hem niet boeit. Bjorn boeit het naar eigen zeggen ook alleen maar of de kaartverkoop omhoog gaat. Er word gezegd dat Cees er de hele middag al mee bezig is. Wat inderdaad klopt. Continu horen we hem er over of checkt hij de tussenstand op de computer. ''De hele middag al mee bezig? Oh, Ik ben de hele middag al met andere dingen bezig. [...]Wat is er nou, wat is nou het probleem'', vraagt Cees verontwaardigd. ''Eerst met zo'n bek, 'ik ben overgeslagen'. Als een klein kind 'ben je mij vergeten?'. Met zo'n bek aankijken. Dan kijk je me boos aan en dan moet ik nu blij voor je gaan zijn'', vraagt Rob. ''Ik ga weer aan het werk. IK ga weer aan het werk'', reageert Cees. ''Zo klaar mee'', laat Rob weten als Cees weer weg is. ''Ik kan hier toch niet mee handelen'', vult Benjamin aan. ''Echt ongekend'', aldus Bjorn. ''Al zou ik 70% hebben. [...] Ik heb nog niet één keer gekeken'', aldus Bjorn. ''De hele tijd dat strelen van zijn ego. Ik word er helemaal gek van'', laat Rob weten. Bjorn had al wel verwacht dat ze dit nu de hele tijd gaan horen.

En inderdaad. De hele middag praat Cees er al over en ook nu kan hij het niet laten om er nog even over verder te mopperen. ''Ze staan natuurlijk zwaar voor lul om mij niet mee te laten doen en dat voelen ze nu. Hahaha'', lacht Cees geniepig. '"Dat is het. Daarom is hij zo boos. Echt hoor jongens, ze gunnen je het licht in de ogen niet, zoals dat zo mooi heet. Fijn die samenleving'', aldus Cees tegen zichzelf. Als Bas om kwart over vijf de keuken in komt kan Cees het niet laten om het verhaal ook nog even aan Bas te vertellen. ''Nou ik loop naar de jongens toe zo voor de lol. Twee mannen vechten om een been de derde gaat er mee heen. 'Zie je dat zo' vragen ze. Ja ik mocht niet mee doen. Kwaad joh. Ze gunnen je helemaal niks'', aldus Cees. ''Goede promotie voor de markt'', reageert Bas. ''Het gaat toch om de markt in deze. Ja zegt Bjorn 'en of ik nou verlies interesseert me niks, al had ik één procent gehad. Dat jij zo kinderachtig doet'. Een heel verhaal over dat ik kinderachtig doe. 'Je voelde je gepasseerd'. Kinderachtig joh, ze gunnen het je gewoon niet. Dat blijkt maar weer. Die Rob jongen 'zo'n gezicht'. Hij staat natuurlijk voor lul als organisator'', aldus Cees. Bas besluit maar weer weg te lopen.

Als Rob langs komt lopen gaat Cees nog even door. ''Kom Rob, beetje lachen hoor'', roept hij. ''Maak ik zelf wel uit'', reageert Rob. Reden voor Cees om nog even door te mopperen tegen Ramona. Het volgende slachtoffer die het verhaal weer aan mag horen. ''Nee ze zijn zwaar geïrriteerd. Zwaar geïrriteerd. Zwaar geïrriteerd. Jezus blikken die konden doden, oh wat erg. In plaats van 'goh man wat leuk' weet je wel en goed voor de markt. Ze staan natuurlijk zwaar voor lul als organisatoren om de beste presentator'', aldus Cees. ''Jij moet nu het volgende evenement organiseren. Vind je dat wel leuk'', vraagt Ramona. ''Jazeker. Dat is het mooie van het verhaal. Je weet het is Bjorn's ding. 'Het interesseert me geen reet'. Dat liegt hij, nou zeker weten, het doet hem gewoon zeer. En dan dit en niet zo'n beetje ook'', lacht Cees. ''Nee, meer dan de helft'', reageert Ramona. ''Ik vind het lachen'', laat Cees weten. Cees die net nog beweerde er niet mee bezig te zijn praat er ondertussen dus de hele tijd over en besluit om half zes de tussenstand nog maar eens te bekijken al heeft hij dat een half uur geleden ook al gedaan. ''Oh je wil de polls zien. Zo toe maar 14.000. Je zit er vol van hé'', reageert Rowena. ''Ja leuk, als je het niet verwacht'', antwoord Cees. En natuurlijk is Cees er nog steeds niet over uit gemopperd. '''Rob'', laat Cees weten. ''Boos'', vraagt Rowena. ''Ja zwaar geïrriteerd. Bjorn ook, dat ik kinderachtig bezig ben'', aldus Cees. ''Echt'', vraagt Rowena. ''Ja, zwaar geïrriteerd. [...] Het is toch voor de markt'', aldus Cees. Benjamin die het hoort vertelt dat het anders ging. Cees laat weten dat het lullig over kwam. ''Waarom doe je nou zo''. Volgens hem voelde het alsof ze boos op hem waren.

De ''wedstrijd'' is trouwens nog niet voorbij. Stemmen zou kunnen tot donderdag dus er kan nog van alles veranderen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.