''Ze is getraumatiseerd, dat zie je aan alles'' ~ Utopia Gekte

3/06/2016

''Ze is getraumatiseerd, dat zie je aan alles''

''Ze moet ophouden met in de slachtofferrol gaan''

Rowena en Gabriëlle zitten al een tijdje in het zonnetje voor het Cordwood huis. Ze hadden eerder al een interessant gesprek, maar toen werd er een stream wissel ingezet. Inmiddels hebben we de dames weer in beeld, en ze zijn nog steeds in gesprek, alleen inmiddels over een ander onderwerp. Dominique. ''Ik denk hoe het is overgebracht'', horen we Rowena zeggen. ''Ik ook. Als jij al uitgelegd hebt wat je hebt gezegd en Victoria en er komt nog steeds zo'n emotie omhoog, want snap je niet? [...] Ik heb niks tegen haar, ik vind haar hartstikke leuk'', aldus Gabriëlle. ''Maar je hebt ook niks met haar'', reageert Rowena. ''Precies, maar ze moet eens ophouden met in de slachtofferrol gaan. Het is verstandig dat ik voorlopig mijn mond houd tegen haar. Ik heb er geen zin in dat ze gaat huilen'', laat Gabriëlle weten. ''Dat is zo lastig. Ik probeer het op mijn allerliefste manier te vragen, gister ook'', aldus Rowena. ''Dus nu moeten wij op onze tenen gaan lopen'', vraagt Gabriëlle. ''Dat moesten we al lang en dat vind ik lastig'', laat Rowena weten.

Ivan komt er even tussendoor, maar het gesprek gaat al snel weer verder. ''Echt eerlijk gezegd hé. Ik zal altijd 100% energie steken in iemand die stappen maakt. Anders doe ik het niet'', laat Gabriëlle weten. ''Denk je dat ze kan overleven zonder Bas'', vraagt Rowena. ''Ja'', antwoord Gabriëlle. ''Ja?'', herhaalt Rowena verbaast. ''Dan had ze zich misschien wel aan een ander vastgeklampt'', denkt Gabriëlle. ''Zonder iemand bedoel ik. Zonder relatie'', laat Rowena weten. ''Ik weet het niet. Ik weet niet of ze dat wel of niet kan. [...] Ik zie ook gewoon een heel lief meisje die heel graag goed wil doen. Dat zie ik ook. Maar wil je dat om een ander te pleasen of omdat je het zelf wilt'', aldus Gabriëlle. ''Ze is getraumatiseerd, dat zie je aan alles'', laat Rowena weten. ''Soms moet je dingen op de harde manier leren anders komt het niet over. Sorry. Ik heb ook dingen op de harde manier moeten leren. Als de zachte manier niet werkt moet je over stappen'', aldus Gabriëlle. ''Wat kan dat bed schelen. Ik heb andere dingen aan mijn kop'', laat Rowena weten. ''Gaan we serieus in discussie over een bed? [...] Ze heeft een fikse discussie met Gina gehad, maar ik snap... Ja fock it'', aldus Gabriëlle.

Het gesprek eindigt weer en om tien over half drie zien we dat Gina weer wat knip klanten heeft in de kapsalon. Om kwart over drie zien we Gabriëlle, Bas en Ramona in de horeca keuken. ''Ik denk dat je post keihard is, maar goed. Twijfel je'', vraagt Gabriëlle. ''Nou ik denk dat ik weet waar ze over gaan schrijven en ik ben daar gewoon moe van'', laat Ramona weten. ''Dan moet je het aangeven'', adviseert Gabriëlle. ''En je moeder weer lekker kort en krachtig? Dat deed mijn moeder ook'', aldus Gabriëlle. ''Mijn vrienden volgen alles dus die zijn gewoon heel hard'', laat Ramona weten. ''Waar denk je dat ze over gaan schrijven'', vraagt Bas. ''Dat ik niet op Dominique hem gestemd'', laat Ramona weten. ''Positief of negatief'', vraagt Bas. ''Negatief''. Bas wil weten waarom. ''Het gaat een beetje diep. Geen zin om op de tv.... Ik voel me niet rot of zo, maar ik zit vandaag gewoon een beetje in mezelf. Ik ben ook zenuwachtig voor dat onderzoek'', laat Ramona weten. Voor de rest is het op het moment weer lekker rustig in Utopia. Bronno is ondertussen weer aan het klussen bij zijn bed.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.