Wordt Bas in bescherming genomen? ~ Utopia Gekte

3/08/2016

Wordt Bas in bescherming genomen?

Wat mogen wij niet weten?

Om half vier zien we Bas en Gabriëlle in de caravan zitten waar Bas een brief aan Gabriëlle laat lezen. ''Ze is eerlijk hé. Voel je een dilemma nu ofzo'', vraagt Gabriëlle. ''Nee. Gewoon uh. Gemis'', antwoord Bas. ''Wel een goede band. Hardcore. Wat nu dan? Ben je aan het twijfelen'', vraagt Gabriëlle. ''Nee'', antwoord Bas. Gevolgd door een streamwissel waardoor we ze niet meer kunnen volgen. Op de bank zien we Victoria, Rob en Dominique zitten. Victoria is benieuwd of ze vanavond nog fissa (feest) hebben op de vide. Dat zouden ze eigenlijk gisteren hebben, maar dat ging niet door. Als Dominique omgeroepen wordt door de stem zegt Victoria dat ze meteen even mee gaat lopen, want ze moet nog... Er volgt een streamlock.

Na de streamlock zien we Michael op Bronno's scootmobiel over het terrein scheuren om pakket post op te halen bij de poort. ''Dit kan ik niet allemaal meenemen'', merkt hij op als hij het ziet, maar toch probeert hij het. Het lukt niet zo goed en hij kan niet alles goed kwijt. Als hij weg rijdt valt er dan ook weer een doos af. Zijn tweede poging lukt wel, dan weet hij alles mee naar de loods te nemen. Wat het precies is weten wij ook niet. Vermoedelijk zit er ook nieuwe merchandise bij want er zat een flinke doos tussen.

Enige tijd later, om tien voor vier, gaat Michael samen met Bas in de caravan zitten. Ook Michael krijgt een brief te lezen en neemt daar goed de tijd voor. Michael vroeg nog of Bas het zelf geschreven heeft, maar we krijgen wederom een stream wissel. Bas keek nog in de camera en ging precies voor de camera zitten met zijn hoofd. Vooralsnog krijgen we niks meer te zien van wat er in de caravan gebeurt. Constant als er iets bijzonders gaande is zorgt de regie voor een stream wissel. We krijgen nu Dominique en Victoria te zien. En ook zij zijn met interessante dingen bezig. Het jammere is alleen dat ze stiekem via briefjes communiceren. Op de andere stream krijgen we Cemal en Ivan te zien. Zij zijn aan het werk in de kasteeltuin.  Bronno is aan het stofzuigen vanuit zijn trippelstoel. Een hele lange tijd zien we alleen maar een stofzuigende Bronno... Of een Cemal en Ivan die de grond aanstampen... Terwijl er interessante dingen gebeuren in de caravan. Om wat voor reden dan ook neemt de regie Bas in bescherming. Uiteindelijk zien we Michael achter de computer zitten in de loods, alsof er niks gebeurd is. Cees verdwijnt de slaapkamer in om even een middagdutje te doen. Er blijven veel streamlocks plaatsvinden als er iets interessants dreigt te gebeuren. 


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.