''We zijn een experiment [...] Sommige dingen worden besloten voor je'' ~ Utopia Gekte

3/02/2016

''We zijn een experiment [...] Sommige dingen worden besloten voor je''

Cemal vind Naomi een heel leuk meisje

Om vijf voor acht zien we Bronno en Ramona bij de stal. Ramona is de koeien aan het doen en laat weten daar echt tot rust te komen. Cemal is al een tijdje aan het sporten in de gym. Om kwart over acht zien we dat Ramona niet alleen de koeien doet. Ook Rowena is er bij om mee te helpen. Bronno en Cemal zien we ook bij de stal, maar die hangen er alleen maar een beetje bij. Na het doen van de koeien zien we Ramona om tien over half negen samen met Michael sporten in de gym. Precies een uur later zien we Michael, Ramona en Cemal in de slaapkamer waar ze alle drie een gezichtsmaskertje nemen. Dominique zien we in de kapsalon waar ze met een brand pen bezig is voor de sleutelhangers. Als de gezichtsmaskers aangebracht zijn gaan Ramona, Michael en Cemal op bed liggen. Allemaal met komkommer schijfjes op de ogen, en de mannen in hun ondergoed. Cees die ook in de kamer is kan het niet laten om er meteen maar even wat foto's van te maken en één foto is dan niet genoeg. Nee foto na foto na foto en dan nog een foto. Terwijl ze daar liggen worden er ook gesprekken gevoerd. Cemal zou sowieso geen relatie of flow beginnen in Utopia. Hij vind Naomi een heel leuk meisje en gaat met haar shooten als hij er uit is. Om tien uur stappen ze weer uit bed om de maskers er af te halen en zodra dat gebeurd is kruipen ze alle drie weer hun eigen bed in.

Om half elf zijn ze nog steeds lekker aan het kletsen en dan doet Ramona opeens een interessante uitspraak. ''We zijn echt een experiment. Lampje er op, camera's. [...] Sommige dingen worden besloten voor je''. Natuurlijk volgt er meteen een streamlock. Na de streamlock kletsen ze verder over andere dingen. Als Michael even uit bed stapt merkt Ramona op dat hij wel een hele grote bobbel in zijn broek heeft. Ze is er blijkbaar zo van onder de indruk dat ze het een paar keer herhaalt. ''Jij hebt wel echt een grote ... jeetje'', aldus Ramona. ''Ja, mag ik. Ik kan er ook niks aan doen schat. Daar sta ik ook om bekend'', reageert Michael. ''Echt'', vraagt Ramona verbaasd. ''Vroeger wel'', antwoord Michael. Niet veel later hebben ze een serieuzer onderwerp. Michael zegt zijn vriendje Sander heel erg te missen. ''Ik zou hem zoveel willen zeggen, willen knuffelen. Even vasthouden. Ik mag niet huilen nu''. Ramona vraagt waarom niet. ''Misschien ziet hij dat en dan ziet hij dat ik emotioneel ben'', antwoord Michael. ''Dan weet hij toch dat je van hem houd'', reageert Ramona. ''Ja, maar ik wil ook sterk zijn voor hem, maar ik mis hem ook heel erg. Ik vind het jammer dat we niet twee keer in de maand post krijgen. Dan kan je iets meer vertellen'', aldus Michael. Ook nieuwkomer Bronno komt nog even ter sprake. ''Hij praat alleen maar. Wat doet hij voor de rest'', aldus Ramona. ''Niks, praten, maar hij geeft toch aan dat hij nog aan het onderzoeken is. Aan het kijken is, alles even aanziet. Die man zit er net een week kom op zeg'', reageert Michael. ''Ja er komt veel op je af hoor'', laat Ramona weten. ''Ik vind het best knap weet je. Je kan niet meteen verwachten van iemand...'', aldus Michael. ''Nee, dat is ook zo'', is Ramona het met hem eens. ''Maar hij moet wel af en toe zijn klep houden. Zit je een krantje te lezen, komt hij weer aan rijden. Bronno nu even niet'', aldus Michael.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.