''We zijn een afspiegeling van een kleuterklas hier'' ~ Utopia Gekte

3/31/2016

''We zijn een afspiegeling van een kleuterklas hier''

''Je weet dat ik van je hou Cees''

Na het centraal gaat iedereen weer zijn eigen weg. ''Dit is van onze nieuwe inwoonster. Die loopt ook gewoon weg'', moppert Cees als hij met glazen richting de bar loopt. Vervolgens krijgt Victoria weer hele verhalen te horen van hem. ''Ik heb letterlijk mijn handen stuk gewassen. Ik mag in feite niet meer in water. Ik probeer het al te vermijden. Onze beste Bjorn begint dan over zijn eigen bordje, maar de rest doet hij niet. Ik begon er gister over en dan zegt hij 'wil je even mee naar buiten'. Rob net zo. Hij is net een half uur zijn bed uit, kijkt op zijn horloge waar iedereen blijft. Rob ook, laat hem eens wat doen'', aldus Cees. ''Je weet dat ik van je hou Cees. Ik zal je nooit afvallen ten opzichte van de groep'', reageert Victoria. Ze knuffelt Cees. ''Ik hoor Romy nog zeggen 'ik ben een harde werkster'. Tot nu toe heb ik dat nog niet gezien. Ze heeft gister staan afwassen, maar liet die pannen dus staan'', aldus Cees.

Om tien voor half één herhaalt Cees het verhaal nog maar eens bij Gert-Jan. Dat zijn handen kapot zijn door het afwassen. Hij mag niet meer in water, sop en chemicaliën. ''Volgens mij heeft Romy staan afwassen, maar die pannen heeft ze laten staan. [...] Waar ik niet goed van word. Rob met zijn grote mond. [...] Ik zei 'doe jij het dan'. Bjorn zei 'wil je mee naar buiten ofzo'. Flikker op! [...] Ik ben er negen maanden mee bezig geweest'', aldus Cees. ''We zijn een afspiegeling van een kleuterklas hier. Mijn dochter van negen zou nog eerder zeggen 'ik kom je helpen', dan de mensen hier'', laat Gert-Jan weten. Hij denkt dat sommige mensen een klap krijgen als ze de echte wereld weer in moeten. Om vijf over half één zien we Cees toch weer in de keuken dingen afspoelen. Victoria en Bjorn zien we achter de pc zitten terwijl in het centraal twee andere bewoners aankondigden dat ze achter de computer zouden gaan. Dominique en Romy zien we om één uur in de kas om de diertjes te verzorgen. Om tien over één zijn ze weer in de loods. Romy laat weten dat er binnenkort iemand komt met gel nagels. Romy vraagt of Dominique dan haar proef konijn wil zijn en dat wil Dominique natuurlijk maar al te graag. Om half twee zien we Dominique stofzuigen en Romy zien we de grond vegen met een dweil. Ze zijn dus weer lekker druk bezig.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.