''Waar haal je het gore lef vandaan om zoiets aan me te vragen'' ~ Utopia Gekte

3/06/2016

''Waar haal je het gore lef vandaan om zoiets aan me te vragen''

Zit Rowena er aan te denken naar huis te gaan?

Na een streamlock zien we Victoria en Rob op de bank zitten. Victoria is wat geïrriteerd. ''Waar haal je het gore lef vandaan om zoiets in je eerste dagen aan me te vragen. [...] Hij meent het, ik word er helemaal misselijk van. Ik heb er helemaal niks mee, blijf lekker op afstand. Ik voel geen oprechtheid. Het is allemaal puur voor de aandacht. Ben ik niet van gediend'', aldus Victoria. Ze heeft het over Bronno die dus iets aan haar gevraagd zou hebben. Waarschijnlijk weer iets s*ksistisch aangezien hij bij meerdere vrouwen dat soort vragen stelt. Misschien zelfs wel weer de vraag of ze op hem zou kunnen vallen. Die vraag heeft hij namelijk al aan meerdere dames gesteld. Maar het blijft gissen want Victoria laat niet weten over welke vraag het gaat, of we kwamen net te laat in het gesprek terecht en hebben het daardoor gemist. Rob vind Bronno aan de ene kant heel lief, maar hij moet zinnen niet beginnen met 'Ik ben Bronno''. Er volgt weer een streamlock. Na de streamlock zien we Rowena en Gabriëlle voor het Cordwood in de zon zitten. Het is dan precies twee uur en ook bij hun zit er iets niet lekker. ''Meld het dan gelijk even of zo. Dan kan ik even rekening houden'', horen we Rowena zeggen. ''Als je heel veel rekening houd is het dan nog wel leuk en fijn? Je leeft hier en die shit blijft onnatuurlijk. Dat je 24/7 shit kan checken. Buiten weet je nooit de hele dag wat iemand doet'', benadrukt Gabriëlle. ''Ben ik dan zo uitgesproken? Is dat het dan? Misschien is het gewoon lastig om sommige dingen te horen als ik knapperd zeg of iets'', aldus Rowena. ''Maar je doet niks'', reageert Gabriëlle. ''Ik moet het ook vanuit een ander perspectief zien'', laat Rowena weten.

''Als je werd gevraagd om naar huis te komen, zou je dan gaan'', vraagt Gabriëlle. Rowena knikt. ''Zit je er aan te denken'', vraagt Gabriëlle verder. Rowena knikt nogmaals. ''Ja, het is gewoon heel moeilijk. Misschien loop ik wel op de zaken vooruit, maar de gedachte dat hij het misschien moeilijk heeft vind ik fucked up'', antwoord Rowena. ''Er komt echt zoveel bij kijken jongen, dit is echt ongekend'', aldus Gabriëlle. ''Er zitten hier niet voor niks bijna allemaal vrijgezellen, mensen zonder binding thuis. Het is gewoon een hele moeilijke keuze om je geliefde thuis achter te laten'', vind Rowena. ''Dat lijkt me ook verschrikkelijk, ik weet niet of ik dat zou kunnen'', aldus Gabriëlle. Rowena weet het ook niet. Ze weet niet wat er gezegd word en hoe ze zich voelen. Het is goed. ''Maar waarom moet ik dan weer op de hoogte gehouden worden, even bij gekletst'', aldus Rowena. ''Wist je niet dat het zo erg zou zijn'', vraagt Gabriëlle geïnteresseerd. ''Nee'', antwoord Rowena. ''Wat had je dan gedaan'', vraagt Gabriëlle verder. ''Dan was ik niet gekomen. Als ik dit allemaal van te voren had kunnen inschatten''. aldus Rowena. ''Dan bedoel je de kranten die negatief over kunnen komen'', vraagt Gabriëlle. ''Ja, ik vind het fantastisch hier, maar heb ook een mooi leven buiten. Als alles gewoon cool is kan ik hier zijn'', aldus Rowena. ''Als er elke keer een dingetje is is het inderdaad moeilijk, maar ligt het dan aan jou of ligt het dan aan anderen'', vult Gabriëlle aan.

Gabriëlle kan niet zoveel zeggen en durft ook niet zoveel te zeggen. Het is niemands zaak. Ze zou het ook echt moeilijk vinden. ''De wereld vergaat niet. Dat moet ik ook onthouden. [...] Ik loop echt op eieren dan. Op mijn tenen'', aldus Rowena. ''Nu of altijd al sinds je binnen bent'', vraagt Gabriëlle. ''Periodes wel'', laat Rowena weten. Vervolgens krijgen we een stream wissel naar Victoria en Rob die nog op de bank zitten. ''Iedereen heeft een dagje voor zichzelf'', laat Victoria weten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.