Volgens Cees is er gerotzooid met de poll. ''Er is gewoon gerommeld'' ~ Utopia Gekte

3/23/2016

Volgens Cees is er gerotzooid met de poll. ''Er is gewoon gerommeld''

''Elk spelletje wat je doet wil je winnen''

We schreven net al dat er weer ophef over de poll is. De mannen praten er dan ook nog even over verder. ''We kunnen het helemaal opblazen. 'Die Bjorn is zo populair'', oppert Rob. "'Cees word helemaal gek. Hij werd gister al gek. 'Het klopt niet meer'. Zielig als je zo in elkaar zit'', aldus Bjorn. Hij vond het gewoon zielig voor Cees. ''Je vrienden zijn goed bezig in Bodegraven. Ze zijn lekker aan het klikken. 25.000 votes zijn allemaal voor jou'', zou Cees gezegd hebben. ''Dan zeg je. 'Dat snap ik'', reageert Benjamin. Bjorn zou gevraagd hebben of Cees serieus was. ''Ja, dit kan nooit natuurlijk'', had hij gereageerd. '''Dit is een grap of wat'', vroeg Bjorn toen. ''Er klopt in ieder geval niks meer van'', zou Cees gezegd hebben. Ook tegen Benjamin was Cees er al over begonnen. ''Bjorn staat ineens bovenaan en 100% voor hem''. Benjamin zou toen geantwoord hebben dat Bjorn een fanbase heeft. ''Nee, ik geloof niet in dat soort dingen. Daarom doe ik nooit mee met zulke dingen'', zou Cees toen gezegd hebben. ''Wat een grap jongen'', reageert Bjorn. Hij merkt ook op dat iemand van de bewoners de hele tijd moet hebben zitten stemmen want ze krijgen op de computer ook een melding dat er teveel gestemd is en dat ze dus niet meer kunnen stemmen.

Bjorn besluit Cees in de maling te gaan nemen. Hem een beetje te plagen. ''Je legt het af in de poll hoor ik. Ik ben keihard gestegen, maar jij stijgt ook hoor'', aldus Bjorn. ''Ja, er word hier getruckt hoor, dit kan helemaal niet. De laatste 70.000 zijn naar jou gegaan'', reageert Cees. Best een interessante opmerking aangezien Bjorn er op het moment dat we dit schrijven ''57,896'' heeft. Erg overdreven dus die ''70.000''. ''Dus je hebt het goed in de gaten gehouden'', vraagt Bjorn. Cees bevestigt dat hij af en toe gekeken heeft. ''Er word hier heerlijk getruckt. Heel Bodegraven stemt'', aldus Cees. ''Dat denk ik niet hoor. Denk je serieus dat dat het is'', vraagt Bjorn. ''Ja, dit kan niet. Er zit iemand tjukkie, tjukkie, tjuk'', aldus Cees. ''Niet mijn vrienden, die hebben iets meer te doen'', antwoord Bjorn. Bjorn zegt dat het hem niet zoveel doet, maar Cees gelooft dat niet. ''Elk spelletje wat je doet wil je winnen''. Maar volgens Bjorn is dit geen spelletje. Bjorn vind het jammer dat Cees dat dan zegt want dan zegt hij indirect dat Bjorn liegt. Cees vind dat te zwaar. ''Nee, maar het maakt je wel degelijk uit'', aldus Cees. ''Het interesseert me geen reet. Wel de kaartjes van de markt, maar die poll kan me echt gestolen worden'', antwoord Bjorn. Bjorn ligt er echt niet wakker van. Hij grapt dat het door de presentatie van gisteravond kwam. ''Wat een grap'', aldus Bjorn. Dat zou trouwens best een optie kunnen zijn. Bjorn stond toen de releaseparty te presenteren en Cees lag gewoon te slapen. Maar het kan ook zijn dat mensen gewoon achter elkaar op Bjorn hebben zitten klikken omdat ze willen dat hij wint. Het was al direct na opening van de poll duidelijk dat je zo vaak kon stemmen als je wilde. Zowel Cees als Bjorn als Gert-Jan zullen alle drie wel meerdere stemmen van sommige personen hebben gehad. Er zijn altijd fanatiekelingen die er alles aan doen om hun favoriet bovenaan te krijgen.

Om half twaalf gaat Cees er nog even op verder. ''Er word mee gekloot joh. Het kan niet anders. Hahaha'', lacht hij. Rob en Bjorn hebben het ondertussen laten nakijken en de poll is in ieder geval niet gehackt. Volgens Cees zou Gert-Jan ook al gezegd hebben dat het de laatste keer is dat hij met zo'n ding mee doet. ''Er is gewoon mee gerotzooid. Dat kan niet'', aldus Cees. Cees laat weten dat hij de 60.000 toen hij bovenaan stond wel realistisch vind. Volgens Cees is 100% van wat er bij is gekomen naar Bjorn gegaan, maar dat klopt sowieso niet. Cees krijgt er namelijk ook nog altijd de hele tijd stemmen bij. ''Er is gewoon gerommeld. Je kan er lekker mee klooien dus'', blijft Cees van mening. ''Dit vind ik mooi. Die eerste 60.000 klopt wel, maar dit klopt niet meer. Dat was wel realistisch natuurlijk'', laat Rob sarcastisch weten over wat Cees dus beweerd. Om kwart over elf zien we Victoria en Rob op de vide. Victoria wil met de bewoners gaan stemmen en zo een winnaar kiezen. Dan houden ze de eerdere stand van de poll aan waar Cees bovenaan stond en staat Cees dus al 1 of twee stemmen voor. Om tien voor half één zien we dat Bas in ieder geval weer druk aan het klussen is aan de badkamer samen met mannen van buitenaf. En Bronno en Gert-Jan zijn buiten weer bezig aan het ''hondenhok'' voor Bronno's scootmobiel. Cees heeft het er om tien over half één ook nog even over met Cemal. Cemal vind dat Cees gewoon gewonnen heeft en dat vind Cees ook. ''Er is mee gerotzooid. Hoe kan er met zoveel stemmen 100% naar één persoon gaan'', aldus Cees. ''Jij hebt meer fans'', sluit Cemal af.

Het is ons van Utopia Gekte gister toevallig ook opgevallen dat Bjorn flink aan het stijgen was. Uit nieuwsgierigheid naar de tussenstand namen we gisteravond namelijk nog snel een kijkje en toen zagen we dat Bjorn steeds dichter in de buurt kwam bij Cees. Wel zagen we dat Cees ook nog gewoon stemmen kreeg. Bjorn en Cees waren allebei nog flink aan het stijgen, alleen ging Bjorn een stukje sneller dan Cees waardoor hij hem uiteindelijk ingehaald heeft. Dat was wel pas laat, misschien zelfs na twaalven voordat hij hem ook daadwerkelijk ingehaald had. Hoe laat weten we niet meer precies.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.