Victoria wil het niet meer horen, ze word er boos van ~ Utopia Gekte

3/17/2016

Victoria wil het niet meer horen, ze word er boos van

''Slapen doen we wel weer als we buiten zijn''

Dominique gaf net aan dat ze Bronno meteen aan zou gaan spreken. Ze loopt naar binnen en treft daar Rob. Eerst toch nog maar even hem om zijn mening vragen. ''Dan regelen we toch een invalide dixie toilet. Benjamin is er stuk van'', aldus Dominique. ''Het is wel de bedoeling dat mensen naar binnen kunnen komen met een rolstoel. Los van hem. Ik vind het idee niet slecht, het is alleen veel meer werk. [...] Maak je niet druk, het komt allemaal goed'', aldus Rob. ''Niet voor de markt meer'', reageert Dominique. Dominique vraagt of ze ergens mee kan helpen. ''Nee, het is niet anders schat'', reageert Rob. Dominique vraagt of ze niet extra handen nodig hebben. Maar wat ze nu hebben is prima. ''Mensen die alleen lullen en er bij gaan staan is juist irritatie'', laat Rob weten. Dominique was gewoon even woest. Ze vind het gewoon niet eerlijk. Twee weken geleden wist hij dat hij dit ging doen. Dat vind ze niet eerlijk. ''Het komt wel goed. Het is sowieso veel werk, we zijn er nog lang niet. [...] Slapen doen we wel weer als we buiten zijn'', aldus Rob. ''Als ik wel iets kan doen hoor ik het heeeel graag'', laat Dominique weten.

Als Dominique weer buiten is bij de dames laat ze weten dat Rob gewoon ook voor de uitstraling naar buiten een invalide toilet wil. ''Maar waarom nu'', vraagt Victoria zich af. Ze houd er over op want Victoria kan er echt geen wijs uit worden. ''Door zo'n actie van iemand loopt dus iedereen...'', diegene maakt zijn zin niet af. Gina moet ook weer kapsalon afspraken afzeggen omdat het langer gaat duren. Dominique laat weten dat Bronno zo wilde laten zien hoe het gaat in de buitenwereld. Victoria wil het niet meer horen. Ze word er echt een beetje boos van. Dominique vraagt zich af of het niet een optie is om hier met zijn allen centraal over te gaan, maar volgens Gina gebeurd het sowieso wel. ''Hij had het eerder moeten zeggen'', is Gabriëlle van mening. ''Het kost ons heel veel geld en tijd en daar baal ik van'', aldus Victoria. Dominique vind het gewoon ''fucking asociaal''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.