Victoria wil een speldje maken als eerbetoon voor alle Utopianen ~ Utopia Gekte

3/16/2016

Victoria wil een speldje maken als eerbetoon voor alle Utopianen

Nog meer foto's bekijken

Ramona is dus haar bed uitgekomen om te gaan roken, maar neemt niet veel later plaats achter de computer. Rowena is namelijk haar covershoot foto's aan het bekijken en laat de resultaten ook aan Victoria en Ramona zien. Het zijn geweldige foto's dus het is lastig voor de dames om een keuze te maken. Om vijf voor vijf zien we Gabriëlle en Cemal in het zonnetje voor het Cordwood zitten. Cemal besluit op dat moment weer naar binnen te gaan, maar vijf minuten later zien we ook Victoria in het zonnetje zitten. ''Hoe gaat het'', vraagt Gabriëlle haar. ''Goed, nu ben ik heel blij voor hem'', antwoord Victoria. Gabriëlle zegt ook blij voor Ivan te zijn. ''Hoe gaat het met jou'', vraagt Victoria. ''Goed. Ik voel het wel hoor. Een sombere dag. Niet somber, maar dubbel'', aldus Gabriëlle. ''Er valt gewoon even een leegte. Vanavond lekker schrijven. Mooie dingen maken'', laat Victoria weten. ''Ik ook. lekker vroeg naar boven. Naar bed. [...] De hele dag boven vandaag'', aldus Gabriëlle. ''Lekker plekkie is het hé'', reageert Victoria.

Victoria zegt morgen iets in de groep te gaan gooien. Ivan heeft gezegd dat het fundament nu is gelegd en Victoria wil een Utopia vaandel vlag maken. Een speldje laten maken voor alle mensen die in Utopia zijn geweest. Iedereen die er is geweest krijgt er één als eerbetoon en dankbaarheid voor het meewerken aan Utopia. Dat vind ze mooi en wil ze morgen in het centraal aankondigen. Dan weet je dat je aan iets moois hebt meegewerkt. Victoria vind dat die dankbaarheid uitgesproken moet worden. Pas als iemand vertrekt komt de bezinning. Gabriëlle vind het een mooi idee. Alle mensen die een paspoort hebben gehad en daar hebben gewoond en gebouwd krijgen dan zo'n speldje. Gabriëlle wist niet dat Utopia zo'n indruk en impact zou hebben op iemands leven. Ook niet dat het zo'n indruk zou maken op die van haar. ''Ik weet wel dat ik van mensen kan houden, maar op zo'n manier in zo'n situatie...'', aldus Gabriëlle. ''Dat je ook weet dat je zoveel meer aan kan dan je denkt'', vult Victoria aan. Gabriëlle zegt er niet zo goed tegen te kunnen. Alles wat ze gedaan heeft was grijpbaar. Om kwart over vijf komt ook Gina er bij zitten in het zonnetje. ''Lekker geslapen Gien'', vragen de dames. ''Ja, ik was moe'', antwoord ze. Voor de rest is het erg rustig in Utopia. Om kwart voor zes zien we Cees druk bezig met koken waar hij een uur later nog steeds mee bezig is. Op datzelfde tijdstip om kwart voor zeven zien we Bas, Cemal, Rob en Benjamin nog steeds druk aan het werk aan de badkamer.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.