Victoria vind het veel te ver gaan. ~ Utopia Gekte

3/01/2016

Victoria vind het veel te ver gaan.

Dominique ventileert ook nog wat.

Dominique doet hetzelfde als Michael, alleen ditmaal bij Rob. We kunnen wel mee blijven schrijven, maar dan vallen we net zo vaak in herhaling als zij zelf. Rob zegt dat ze schijt moet hebben aan zulke mensen. ''Deur dicht, niet belangrijk. Het is gewoon een bitch. Wat jouw probleem is is dat je je laat raken. Je moet leren er lak aan te hebben wat andere mensen van jou vinden. Ik luister alleen naar kritiek als ik mensen goed ken. Die geven dat omdat ze dat nodig vinden en om mij beter te maken. Niet om de grond onder mijn voeten vandaan te halen. Beetje lak aan hebben. Het is zijn probleem, niet de jouwe. Jij maakt het de jouwe'', is zijn mening. Dominique geeft hem gelijk en snapt al die 'tegenstrijdigheden' van Michael niet. Ze zegt het doodeng te hebben gevonden om op Michael af te stappen, maar was blij met haar woordkeuze. Rob zegt dat ze het goed heeft gedaan.

Wanneer Rob wegloopt is Victoria aan de beurt. Zij krijgt ook ongeveer hetzelfde verhaal weer te horen. ''Mensen moeten stoppen elkaar de hele tijd te wijzen op dingen. Ik zeg altijd, alles wat je zegt, zegt ook wat over jou'', aldus Victoria. Dominique zegt het te laten varen en krijgt nog wat complimentjes van Victoria. Boven op de vide praten ze er nog even over door. Dominique vertelt het hele verhaal over dat Michael haar onzekerheid niet gelooft, een brief wil schrijven met voorbeelden en ga zo maar door. Victoria snapt niet dat dit soort gesprekken gevoerd worden. ''Ik verbaas me er echt over dat dit soort gesprekken gevoerd worden. Omdat ik het intens kinderachtig vind. Als dingen mij niet zinnen, dan is dat mijn probleem. Dan ga ik niet wijzen. Het is mijn probleem. De hele tijd maar wijzen doen heel veel mensen. Ik begrijp het gewoon niet en dit gaat echt veel te ver. Wat is de winst die jij er uit haalt als hij opschrijft hoe de vork in de steel zit'', vraagt Victoria zich af. Volgens Dominique is het hem te doen om vernedering. ''Hij vind het een slangenstreek dat ik op hem gestemd heb, en dat kan ik op zich wel begrijpen. Ik heb ook gezegd niet op de nieuwkomers te stemmen. Maarja als je dan besluit om mij geheel te ontlopen, mij eigenlijk gewoon negeert, die stem was geen steek onder water van ik mag je niet. Het was motiverend bedoeld zo van ik vind je leuk en ik mis je. Niet als een slang. Hij wilde op mij stemmen als waarschuwing omdat ik alleen met Bas bezig was en niks deed. Het is helemaal niet hetzelfde. Hij vind van wel. Op die manier kan ik gewoon niet met hem communiceren dus dan houdt het voor mij ook op'', vertelt Dominique. Victoria vind dat ze het hier bij moeten laten omdat er een bepaalde energie neer is gezet. ''Ik blijf respectvol met je omgaan, maar dit was mijn grens. Alsjeblieft doe dit niet nog een keer. Ik ben best trots op mezelf. Ik was best sterk en rustig. Ik zit heel goed in mijn vel eigenlijk, als ik heel eerlijk mag zijn. En ik vind dat ik goed bezig ben, ook al zal ik heus nog wel twintig keer op mijn plaat gaan. Negatieve energie kan ik gewoon niks mee dus ik laat het los. Ik voel me zo goed, stom hé'', zegt Dominique lachend. Toch moet ze nog even kwijt hoe vals ze Michael vind. Vooral door zijn uitspraak over dat ze Bas niet steunde na zijn nominatie en wel op Michael afstapte. Victoria denkt dat Michael zelf door een heel zwaar proces gaat en de schijnwerper daar vanaf probeert te halen. Dominique beaamt dat: '''Zodat hij zich niet hoeft te focussen op zijn eigen onzekerheden''. ''Ontken nooit je eigen tekortkomingen'', vult Victoria verder nog aan. Beide dames kletsen nog een eeuwigheid door. 0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.