Victoria is helemaal klaar met ''die klootviool'' ~ Utopia Gekte

3/26/2016

Victoria is helemaal klaar met ''die klootviool''

''Ik wou dat we failliet gaan''

Om half zeven zien we Victoria met Bjorn knuffelen. Ze zegt helemaal klaar te zijn met ''die klootviool''. Ze vind het zo jammer dat ze er vanochtend niet bij was toen Bjorn ruzie met hem had. Ze heeft het dus blijkbaar over Bronno. Victoria wil in het centraal weten wat er gezegd is. Ze wil weten wat Bronno gezegd heeft tegen de koffie standhouder. Bjorn vertelt over Bronno die de koffie man wou aanspreken met de vraag of hij geen andere dingen mee kon nemen. Victoria zegt dat ze net naar Rodie toe gegaan is (De koffie standhouder?) en dat hij ook hoog zat. ''Wat heeft hij tegen Rodie gezegd'', vraagt ze. ''Een fucking bullshit verhaal. Dat hij niet op die manier... Heel veel blabla. Dat hij van mening is dat je de relatie moet behouden. Dat soort dingen. Maar dat hij vind dat je inderdaad.. Ik weet het niet. Ik stond me alleen op te vreten. Eén groot bullshit verhaal'', aldus Bjorn. ''Hij komt ook bij mij'', laat Victoria weten. Ze wil in het centraal vragen wat er letterlijk besproken is met de koffie man. Ze houd er niet van als ze voor het blok word gezet. Mensen komen aan haar vragen hoe het zit. Zij hoort het in de wandelgangen. ''Wat is er gezegd?''. Victoria wil het wel weten. ''Hij komt met een beladen gevoel'', aldus Victoria. ''Hij had het gevoel dat Bronno hem weg wilde hebben en dat is ook zo want hij vind dat we koffie zelf moeten verkopen'', laat Bjorn weten. ''Het is gewoon super kortzichtig denken. Denken dat je alles weet, maar je weet niet half. Je bent net binnen. Dit kan gewoon niet'', aldus Victoria.

Om tien over half zeven horen we Bronno binnen over hetzelfde praten. ''Zo'n samenzwering. Zo geroddeld. Eén zielige vertoning. Ik heb never nooit de woorden in mijn mond gehad dat ik die man weg wil hebben. Ik mag hem. Ik ben gewoon heel eerlijk en dacht dat hij ook met vruchtendrankjes stond. De manier en toon waarop het gezegd word weet ik dat er genoeg geluld is. Ik wou dat we failliet gaan. Heerlijk! Goed voor mijn dieet. Het geld ligt op straat Bas. Heb je ze gezien die kaarten? Gratis! Elke euro is er één'', aldus Bronno. Volgens Bas word er gewoon te makkelijk gedacht. ''Wij zijn een goed team. Ik hoor wat er bestelt word. Hun draaien zich om en ik heb die bak al klaar. Ik ben helemaal gebroken. Mijn rug'', aldus Bronno. ''Dat snap ik'', reageert Bas. Maar dat vind Bronno niet eens erg. ''Lachen, kicken, rammen, beuken''. Tussendoor horen we in het kantoor dat er met de rondleidingen 721,40 is opgebracht. Binnen praten Bronno en Bas rustig verder. ''Het begon al heel goed met koppijn en ruzie. Ik had mijn dag al en wist dat het zijn uitwerking zou hebben. Ik kreeg het ook aan de kraam te horen. Me uitkafferen omdat je dan de man kan spelen. Flikker op!'', aldus Bronno. Het interesseert hem echt niet als hij na twee maanden er uit moet. Dan heeft hij laten zien dat een gehandicapte niet thuis hoeft te zitten. Hij heeft al zoveel bereikt. Een gehandicapten toilet enzo. Het interesseert hem niet. ''Dit is geen samenleving, maar één grote schijn. Allemaal love en peace maar s'ochtends word er nog niet eens goedemorgen gezegd. [...] Ze gaan het hardst af. Laat de big boss maar de big boss wezen'', aldus Bronno.

Om kwart voor zeven zien we Dominique vegen in de loods en Cees moppert ondertussen weer samen met Bjorn over de foto's die veel minder zijn. Volgens Bjorn is er de vorige keer 610 euro aan verdiend en nu maar 407 euro. ''Dan zegt ze dat het komt omdat Bas niet op een vaste plek stond, maar ik heb haar gewoon niet gezien'', aldus Cees. Volgens Bjorn willen ze eerst altijd knallen en zichzelf bewijzen en naderhand is het allemaal wel prima. ''Ik ben geen één keer op de foto geweest. Normaal tig keer. Ik heb haar niet gezien. Ik heb gehoord dat ze zat te kleppen in de zon en zelf op de foto ging. Ze was gewoon met zichzelf bezig'', aldus Cees. Niet helemaal eerlijk want Dominique is wel degelijk de hele tijd bezig geweest met foto's maken. Gert-Jan oppert om er een tweede fotograaf bij te nemen. Dat kan best volgens Cees want hij heeft zelf ook een camera. ''Het scheelt 72 foto's. Allemaal Bas is onzin. Ik heb ook vraag gehad, maar ze was er niet''. Cees zegt dat hij ergens geen reet meer aan doet. Hij is gister ook tot laat bezig geweest. Morgen doet hij het wel.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.