Victoria hoopt op een boekhoudster. ''Mark in vrouwelijke vorm'' ~ Utopia Gekte

3/11/2016

Victoria hoopt op een boekhoudster. ''Mark in vrouwelijke vorm''

''Ze wil het echt niet''

Het gesprek tussen Rob en Victoria gaat nog even verder. ''Wat zou er hier nog missen? Qua karakter. Ik hoop wel een intelligent iemand'', aldus Rob. ''Ik hoop het ook. Ik hoop nog steeds een boekhoudster'', laat Victoria weten. ''Die Cees even gaat vertellen hoe het moet'', reageert Rob. Victoria zou dat tof vinden. Omdat je daar echt wel iets mee kan. ''Een bouwer zou ook nog goed uitkomen. Een filosoof. Een psycholoog zou ook wel goed zijn, maar die gaat zich hier niet voor opgeven'', aldus Rob. ''Een bouwer zou niet mis zijn'', laat Victoria weten. ''Een tuttebel, qua vrouw dan'', vult Rob aan. Maar dat hoopt Victoria niet. ''Een boekhoudster. Mark in vrouwelijke vorm. Een echte zakenvrouw'', dat staat nog op Victoria's wishlist. Ze zou het voor Utopia heel vet vinden dat er structuur in is. ''Een onwijze hippie'', gaat Rob verder. ''Daar hebben we er toch al zat van'', antwoord Victoria. ''Ik denk dat jij dat nu bent'', reageert Rob. ''Of nog een grotere culturele mix'', laat Victoria weten. Die kans is vrij groot volgens Rob. Rob en Victoria zouden dat alleen maar leuk vinden. Dat is ook een toevoeging. Victoria zou ook wel een oudere man willen. Qua verhalen vertellen en levenservaring. Volgens Rob hebben die mensen het in Utopia het moeilijkst. Dan moet je een beetje een steekje los hebben volgens Rob. ''Die mensen heb je ook'', aldus Victoria.

Rob beseft zich dat ze nog nooit een bank gehad hebben met meerdere mensen die naar huis willen en dat er dan twee moeten blijven. Victoria ziet de caravan ook nog leeg gaan. Dominique wil niet. Die gaat volgens Victoria niet langer blijven dan nodig is. Ze is zo snel mogelijk bezig haar doelen te behalen. Rob zou het zonde voor haar vinden. Er zit nog veel groei in. ''De truc is dat je het heel leuk moet maken hier'', aldus Rob. ''Je moet niet zoveel in je hoofd zitten de hele dag. Kijk om je heen wat je allemaal hebt. In vrijheid, in rust, in alles'', reageert Victoria. ''Van Do'tje verwacht ik nog wel meer hoor. Die zie ik er nog wel bovenop krabbelen'', laat Rob weten. Victoria schud haar hoofd. ''Nee, ik heb veel vertrouwen in haar groei, maar ze wil het echt niet. Ze heeft het heel erg overschat'', reageert Victoria. ''Toch verwacht ik van haar meer omdat ze van heel ver komt'', laat Rob weten. Verder zien we dat om kwart over drie Ivan, Bas en Cemal nog steeds druk aan het klussen zijn.



0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.