Utopia ontwaakt met Bronno. ~ Utopia Gekte

3/04/2016

Utopia ontwaakt met Bronno.

Goedemorgen Utopia.

Een goedemorgen en welkom in dag 794 van Utopia. Het was een rustige nacht zonder bijzonderheden, dus we gaan direct door met de orde van de dag. Deze ochtend zijn het Ivan, Rowena, Ramona en Bronno die we om half negen al door de loods zien wandelen. Ramona is 10 minuten later al in het weiland te vinden om de koeien te verzorgen. Bronno, Rowena en Ivan zitten aan de picknicktafel in de loods. Aangezien Bronno deze ochtend niet als enige wakker is heeft hij mensen om tegen te praten. En daar maakt hij goed gebruik van ook. Hij vliegt van het ene naar het andere onderwerp. Bijvoorbeeld de spierverslappers die hij slikt. Dat doet hij niet per se vanwege de pijn, maar echt vanwege zijn spieren. En verder... Tja... Veel overbodige informatie, klachten en mededelingen. Zo wil hij bijvoorbeeld het IJsselmeer nog een keer overzwemmen. Het is te vroeg om mee te tikken met Bronno, sorry. :-) Je zou denken dat zijn stembanden ook verslappen door de spierverslappers, maar praten kan die nog steeds als de beste. Ook stoeien met Ivan vind hij wel grappig. Ivan zelf is alleen wat terughoudend: ''Ik wil niet zo meteen euhhh... Weer een naam krijgen...'', lacht Ivan. Hij ziet de krantenkoppen al voor zich in gedachten mocht Bronno van zijn trippelstoel af vallen.

Terwijl Ivan en Bronno verder kletsen zien we op de achtergrond dat er meer bewoners wakker zijn. Cees doet wat oefeningen in de slaapkamer en kleedt zich aan. Ook Gabriëlle wandelt met een glimlach door de loods. Ramona is om 09:02 nog steeds lekker druk bezig in de stal. Ze vermaakt zich prima tussen de dierenboel en werkt tevens lekker door.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.