''Twee honden vechten om een been en de derde gaat er mee heen'' ~ Utopia Gekte

3/21/2016

''Twee honden vechten om een been en de derde gaat er mee heen''

Dominique word er agressief van

Om kwart voor drie zien we Dominique buiten aan het werk. Aan Bjorn vertelt ze over Cees. Ze word er agressief van. ze is niet een persoon die snel agressief word, maar kan daar gewoon niet tegen. Bjorn heeft het ook al vaker met Cees gehad. Die zegt soms dingen die niet waar zijn. ''Zo naar'', vind Dominique. Dominique had haar korsten van het brood vandaag niet opgegeten. Het was oud brood, niet lekker. Dan gaat ze die korsten niet eten. En ja hoor commentaar van Cees. ''Je kan er op rekenen. [...] Stop eens met op elkaar letten''. Dominique gaat vervolgens weer verder met werken en Bronno zien we ook nog steeds aan zijn hondenhok bezig.

Om tien over drie is Cees nog steeds niet uitgepraat over de presenteer battle. ''Het is nou eenmaal een wedstrijd tussen de jonkies'', zou Rob gezegd hebben. ''Ik zeg 'nou en'. Ik lach me rot als ik win. Twee honden vechten om een been. Ken je die uitspraak? En een derde gaat er mee heen. Dat zou toch lachen zijn'', laat Cees weten. Ramona denkt dat er een grote kans is dat dat gebeurd. ''Hahaha denk je echt'', lacht Cees. ''Het grote verschil was. Jij als docent moet gezien hebben dat het grote verschil was. Gert-Jan heeft het over zichzelf en wat deed ik'', aldus Cees. ''Gezegd wat er allemaal te beleven is'', reageert Ramona. ''De natuur. Landgoed Crailo. Narcissen, de natuur, de friettent. Leuke aanbieding'', aldus Cees. ''Zeker gezien'', laat Ramona weten. ''En je was heel rustig. Je pakte je moment'', aldus Ramona. Maar Cees is nog niet klaar. Hij grijpt nog even zijn moment om Gert-Jan na te doen door op een vreemde manier te bewegen.

Om tien voor half vier willen Cees en Victoria de voorlopige tussenstand bekijken op de computer, maar dat kan niet. Dominique heeft de filmpjes er bij gezet en als er filmpjes bij staan schijnen ze het zelf niet meer te kunnen zien. Wij zien wel dat Cees op dit moment bovenaan staat. De filmpjes bekijken en je stem uitbrengen op degene die je het beste/leukste/origineelste vind presenteren kan hier.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.