Terugblik op de dramatische avond. ~ Utopia Gekte

3/08/2016

Terugblik op de dramatische avond.

Agressie tegen Bjorn?

Goedemorgen en welkom bij dag 798 van Utopia! De nieuwe dag is al eventjes aangebroken, maar we gaan eerst nog terug naar gisteravond. Rond een uur of 10 's avonds schijnt er namelijk van alles gebeurd te zijn. Een groot gezelschap zat gezellig samen op de vide. Alleen die gezelligheid verdween als sneeuw voor de zon toen Bjorn door bleef gaan met zijn 'grapjes'. Hij gooide constant paaseieren naar de overkant waar onder andere Gabriëlle, Rowena en Gina samen op bed liggen. Meerdere malen herhalen ze dat hij moet stoppen, maar hij neemt het niet serieus. Hij blijft dus paaseieren gooien en uiteindelijk is Gabriëlle er klaar mee. Ze stapt uit bed en gooit als eerst een slipper richting Bjorn. Op dat moment denkt Bjorn nog altijd dat het allemaal grappig is dus hij gaat door. Een flinke mand is het volgende ding die Bjorn zijn richting in krijgt gegooid. En nog altijd denkt Bjorn dat het allemaal dollen is.

Zelfs wanneer Gabriëlle op Bjorn afstapt en hem een duwtje geeft blijft hij lachen. Nee Bjorn, dit is geen stoeien voor de lol meer. Als Bjorn nog steeds door blijft gaan krijgt hij een wat hardere duw waardoor hij naar achteren vliegt. ''Waarom hou je niet op? Hou je op?! Ophouden! Als ik zeg dat ik geïrriteerd ben moet je ophouden! Hou je shit bij je joh!''

De dames doen hun best om Gabriëlle weer in het gareel te houden. Later legt ze uit dat de paaseieren de druppel waren. Bjorn schijnt eerder die middag ook al vervelend te zijn geweest. Dit is alles wat wij er tussen de streamlocks door van hebben mee gekregen. Later die avond zijn Ramona en Michael weer bezig met hun roddeluurtje. Ook tijdens dat gesprek komen er constant streamlocks. Ze hebben het in ieder geval veelal over Bas en Dominique. Ze zijn niet te spreken over die twee medebewoners. Ramona stoort zich er bijvoorbeeld aan dat Dominique nooit lacht, behalve in de caravan. En Michael noemt haar een zure meid, zegt dat ze geen toegevoegde waarde heeft en dat ze alleen voor Bas komt. Ook weet hij te vertellen dat Bas in de knoop zit met zichzelf en heimwee heeft. Hij vraagt zich af waar die leuke grappige Bas is gebleven. Ook over Cemal is Michael niet zo te spreken. ''Cemal kan ik af en toe wel achter het behang plakken, die moet wat meer pit krijgen'', aldus Michael. Ramona geeft aan dat zij hem deze week wel gaat aanpakken. ''Ik moet wel oppassen voor Cemal. Ik vind hem niet leuk, maar het kan weleens uit de hand lopen'', denkt Ramona. Ze wil weleens met Cemal en Bjorn zoenen.

Verder zat ook Gina gisteravond niet lekker in haar vel. Net als Gabriëlle was ook Gina boos. Ze mist thuis en is boos op alles en iedereen. Ze noemt zichzelf een tikkende tijdbom en om erger te voorkomen besluit ze om maar te gaan opruimen morgen. Alles is een puinhoop volgens Gina, ze kan niet tegen de zooi. Maar eerst is het tijd om te slapen... En tot rust te komen... De hele nacht is er verder niks bijzonders meer gebeurd. We zijn zo wel alweer terug met een nieuw bericht, want er zijn al wat bewoners wakker.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.