Steeds meer gasten voor Le Luifel en de academie ~ Utopia Gekte

3/04/2016

Steeds meer gasten voor Le Luifel en de academie

Goedenavond Utopia

Het is bijna 6 uur in de avond en het begint langzaamaan drukker te worden in de loods. De bezoekers waar we zojuist over schreven komen voor Le Luifel. En er strompelen steeds meer gasten binnen die komen voor een hapje Utopiaanse friet en snacks. Zij mogen allen getuige zijn van hoe Cemal zijn gezicht nogmaals in een bak met gips stopt. De vorige keer mislukte die van hem namelijk. Michael heeft het gips gemaakt in een plastic bak van Gina. Daar was ze niet heel erg blij mee dus die moet goed worden schoongemaakt straks. Inmiddels zit Cemal met zijn hoofd in het gips en dat moet hij zo'n 5 á 10 minuten volhouden. Rob maakt ondertussen een praatje met één van de gasten. Het gaat in eerste instantie over de renovatie van de badkamer. Later zegt de vrouw vandaag veel te hebben gelachen om de livestreams. ''Heb je geen werk'', vraagt Rob vervolgens grappendewijs. Ze legt daarop heel serieus uit dat ze op donderdag en op zaterdag werkt, in een kapsalon. Ik weet niet precies wie het is, maar ze schijnt vaker in Utopia te zijn. Ze maakt ook kort een praatje met Rowena. Zij is erg zenuwachtig voor vanavond en gaat haar single Gebed zonder end nog even voorbereiden.

In de woonkamer zet ze samen met Michael alle banken vast goed in een 'schuine maan'. Zo meteen gaat ze een soundcheck doen van haar single. Cemal staat inmiddels onder de douche aangezien de gipsafdruk al klaar is. In de keuken staan Bronno, Cees en Benjamin. Ze maken vandaag macaroni. De vaste bezoekster die net met Rob stond te kletsen staat nu ook in de keuken. Elders in de loods zegt Ramona ergens mee bezig te zijn voor de boyband. Ze komt er volgende week op terug. ''Ik ben met iets bezig voor zangcoaching, maar ik kan er nog niks over vertellen'', aldus Ramona. Michael, Bas en Cemal zitten in de 'boyband' die één liedje gaan zingen tijdens de volgende Live in de loods. Voor de rest blijft het weer lekker rustig in de loods tot de bewoners om half zeven aan tafel kunnen om te eten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.