Special Guests in Utopia voor Rowena's verjaardagsfeest ~ Utopia Gekte

3/31/2016

Special Guests in Utopia voor Rowena's verjaardagsfeest

Cees kan het ook

Om  kwart voor negen zien we alle dames druk bezig met zichzelf opmaken. Om kwart over negen is iedereen klaar en komen er twee speciale gasten Utopia binnen als verrassing voor Rowena. ''Rowena je bent jarig toch. Dan moet ik wel iemand uitnodigen'', vertelt Bjorn. ''Aight gruwelijk. Wat leuk om je te zien. Wauw so dope'', reageert Rowena. Ze knuffelt en bedankt Bjorn. ''Gruwelijk''. Bjorn heeft I am Aisha voor haar geregeld en er is nog een jongen bij. Bjorn vertelt dat ze één of twee liedjes gaan doen. De muziek gaat meteen aan, maar I am Aisha gaat eerst nog even roken met wat bewoners. Ze vertelt dat ze een nieuwe track heeft, maar die moet nog uitkomen. Om half tien zijn ze weer binnen en pakt Bjorn de microfoon er weer bij. Hij dacht 'ik moet er een leuk feestje van maken'. Hij heeft van alles geprobeerd en van alles is mis gegaan. ''Laat dan maar zitten'', dacht hij even, maar hij is geen opgever. Hij had sushi geregeld en 's avonds moest er ook nog wat gebeuren en dat kon er maar één zijn. Bjorn kreeg wat hulp van Gabriëlle. ''Deze namen heeft ze het heel vaak over'', zou Gabriëlle gezegd hebben. Bjorn heeft dus zijn best gedaan en zie het resultaat. Ze zijn er. Bjorn is heel blij en opgelucht en wil haar nogmaals van harte feliciteren en dat het maar de mooiste dag mag zijn die ze in lange tijd heeft gehad.

Rowena wil ook iedereen bedanken. Haar dag kan nu al niet meer stuk. I am Aisha en de jongen doen vervolgens een optreden voor de bewoners. ''I love it, i love it. Fucking dope'', laat Rowena na afloop weten. Er word nog even gedanst en gefeest, maar dan volgt er al snel een streamlock. Aisha laat weten dat ze een sessie heeft onderbroken om naar Utopia te kunnen komen. Ze gaat er dus weer vandoor. ''Dankjewel voor je komst. Ik vind het echt super dope'', laat Rowena weten. ''Ziggy toch?'', vraagt Rowena aan de jongen. Daarna gaat ze nog snel op de foto met de twee en er word natuurlijk ook nog snel een groepsfoto gemaakt. Twee zelfs. Een normale en een gekke. Na het vertrek van de twee gaat het feestje rustig verder. De bewoners staan te dansen en zelfs Cees doet gezellig mee. Hij staat net als Cemal sensuele bewegingen te maken met zijn heupen. ''Dat kan ik ook hoor'', zegt hij.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.