Sommigen werken al vroeg aan de badkamer. ~ Utopia Gekte

3/16/2016

Sommigen werken al vroeg aan de badkamer.

Post voor Gina en Gabriëlle.

Goedemorgen en welkom bij een memorabele dag van Utopia. Vandaag is de 806e dag van het avontuur en tevens de laatste dag voor Ivan. Over enkele uren verlaat hij Utopia en kan hij eindelijk weer verder gaan met zijn eigen Utopia. Samen met zijn grote en liefdevolle familie en vriendenkring. Dat hij Utopia straks verlaat betekent niet dat hij zijn laatste uren doelloos door gaat brengen. 'S ochtends vroeg zien we hem namelijk al in de stal staan. Daar helpt hij mee met het verzorgen van de stal en de koeien, samen met Rowena en Ramona.

Bas, Cemal en Benjamin zijn ook al vroeg wakker. Terwijl Rob uitgebreid een dutje doet werken zij hard door aan de badkamer. Gisteren beloofde Bas al aan Ivan dat het helemaal goed gaat komen met de badkamer. En die woorden lijkt hij dus ook na te komen, ondanks dat hij een hekel heeft aan klussen. Cees legt de kijkers van Utopia tussendoor even uit waarom veel bewoners zo in hun neus peuteren. ''Omdat er heel veel stof hangt in deze hal''.

Verder brengt Cees net als de afgelopen twee dagen weer post rond. Ditmaal is Gina de gelukkige, samen met Gabriëlle. De dames gaan samen snel op de vide zitten om alles door te lezen. Mochten we het een en ander mee krijgen dan lees je dat straks terug in een nieuw bericht. Gina heeft zoals altijd veel post, dus dat komt vast goed!


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.