Rowena's nieuwe doel is een album ~ Utopia Gekte

3/31/2016

Rowena's nieuwe doel is een album

''Domkop''

Rowena heeft haar familie en vrienden op bezoek en bij een familie bezoek is er altijd veel te melden. Ook deze keer. Daarom nog maar een bericht over het bezoek. Om vijf over vier hebben Rowena en Barry het over hun post. Barry heeft gewoon een mail gehad van Rowena's brief, maar geen afbeeldingen. Zes a4'tjes kan kloppen volgens haar. Ze moest het inscannen. Er volgt een stream wissel. Cees maakt ondertussen in de keuken een etagère met hapjes klaar en gaat er mee rond. ''Voor wie ben je hier nou'', vraagt Rowena als Barry heel de tijd met anderen aan het praten is. Rowena kust hem. ''Ik mis je wel hoor C''. Bas is ondertussen nog altijd druk aan het klussen aan de badkamer en Rowena laat haar single zien. ''Kunnen we niet samen een duet zingen'', vraagt oma. Cees zien we op de achtergrond met Barry praten. ''Niet te diepgaande vragen stellen hé Cees'', roept Rowena. ''Maar ja het gaat prima hoor'', horen we Cees tegen Barry zeggen en Barry laat weten straks nog wel even met hem te komen praten. Rowena wil de poes in Utopia houden en van Barry mag dat, maar dan moet Rowena het even vragen of overleggen met de groep. '"Stemmen jullie allemaal in'', vraagt Rowena. En de meesten lijken enthousiast, maar Gina legt uit dat ze één lijn moeten houden. Anders wil iedereen zijn dier daarheen hebben.

Rowena wil vervolgens toosten. Ze is heel dankbaar dat ze er mag zijn. Ze is jarig en heeft schoenen gekregen. Daar wil ze iedereen nog even voor bedanken. Vanochtend kreeg ze een ontbijtje aan tafel en Bjorn was zo lief om paarse ballonnen voor haar aan te schaffen. Iets wat ze heel erg waardeert. En dan komt nu haar echt familie die ze gemist heeft. Ze is dankbaar dat ze haar altijd steunen. Ze is nu 32 en had met Barry afgesproken dat er op haar 31e vette shit zou gebeuren. Toen kwam ze Utopia in en Gebed zonder end kwam uit, dat was haar doel. Ze is trots en dankbaar. ''Het was een vet jaar''. 31 is haar geluksgetal. Dingen zijn absoluut gelukt. Ze is heel dankbaar en blij. Ze houd heel veel van ze en wil toosten op weer een mooi nieuw jaar. Er klinkt een applaus. Dit jaar heeft Rowena afgesproken dat er een album komt, dus dat is haar nieuwe doel. Barry ontpopt vervolgens de fles drank. ''Sorry schatje ik wilde het droog houden, maar het ging niet'', laat Rowena weten. Rowena en Barry schenken daarna voor iedereen iets te drinken in.

Om vijf voor half vijf word er een verjaardagsliedje voor Rowena gezongen. Barry wil zo haar nieuwe kamer zien. Barry zag veel aan Rowena veranderen en haar vader zat er nogal mee, dus Barry dacht ik praat wel even met haar. Rowena besluit even met de kat te gaan knuffelen. ''Hee ken je me nog schatje. Ik ben je vrouwtje'', vraagt ze. Barry praat ondertussen met Cees. ''Je hebt een date? Dat dacht ik'', laat Barry weten. ''Ik weet nergens van'', reageert Cees. ''Dan is het misschien oud nieuws'', probeert Barry zichzelf er uit te redden om vervolgens naar Rowena toe te lopen en op te biechten dat hij misschien iets verklapt heeft. ''Domkop'', reageert Rowena.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.