Rowena ontvangt familie bezoek ~ Utopia Gekte

3/31/2016

Rowena ontvangt familie bezoek

Rowena is blij om haar vriend weer te zien

Om kwart voor vier staat een groepje bewoners buiten al ongeduldig te wachten op het familie bezoek van Rowena. Om tien voor vier staan ze voor de poort. ''Schatje'', gilt Rowena. ''Eindelijk'', roept Ramona, maar het bezoek is er nog niet. Ze staan waarschijnlijk nog achter het hek. Niet veel later komen ze ook echt het terrein op. ''Hij rijd rustig want oma zit ook in de auto'', laat Rowena weten. ''Schatje hoe is het'', vraagt ze als haar vriend Barry uitgestapt is. ''Goed met jou'', reageert hij. ''Wat zie je er goed uit'', laat Rowena aan iemand anders weten. Rowena is lekker hyper, de rest heel rustig. We horen Rowena snikken als ze haar oma begroet. Ook haar medebewoners begroeten de familie. ''Hoe vind je mijn schoenen'', vraagt Rowena. ''Ja, prachtig'', antwoord Barry. ''Wat zie je er goed uit. Het gekke is dat je zo went dat je het een plekje geeft, maar als ik jullie zo zie. Dan denk ik 'ik mis thuis ook wel'', vertelt Rowena. Er volgt een streamlock. Na de streamlock zien we Rowena knuffelen met haar oma. Ook de kat is er bij, ''Boeboe''. Oma laat weten dat het net zo groot is als op de tv.

Barry vertelt dat hij vlak hiervoor nog bij Armanda is geweest. Ze heeft ook wat meegegeven. ''Oh vegan eten''', reageert Rowena. ''Bent u er toch hé'', horen we Rowena tegen iemand van haar bezoek zeggen. ''Ja, ik dacht vooruit nou maar''. Barry heeft brokjes voor de kat meegenomen en ook krijgt het beestje wat water. Rowena is heel slecht met post vertelt ze en iemand van haar bezoek is het er helemaal mee eens. Ze had vijf kaartjes gestuurd en kreeg maar één klein kaartje terug. ''Shine ik een beetje'', vraagt Rowena. ''Ja natuurlijk'', antwoord Barry. Ook Cees komt de familie begroeten. ''Van harte met de verjaardag van je geliefde'', aldus Cees. ''Ja, zo gaat het goed natuurlijk. Zo houden we het lang vol'', grapt Barry. ''Er is natuurlijk geen ruimte om ruzie te maken'', reageert Cees. ''Eén keer per maand tijdens de post'', grapt Barry. ''Je ziet er mooi uit schat. Ik mis je schatje. [...] Ik kan niet eens meer janken hier zonder dat ik het in mijn brieven krijg'', vertelt Rowena. Ze is blij dat oma er ook bij is.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.