Rowena neemt weer afscheid van haar bezoek ~ Utopia Gekte

3/31/2016

Rowena neemt weer afscheid van haar bezoek

''Dankjewel Armanda''

Om tien over half zes krijgen we Rowena en haar bezoek weer even in beeld. ''Hij mag ook teleurgesteld zijn'', horen we Barry zeggen. Vervolgens tilt hij Rowena op en knuffelen ze weer even. Barry laat weten dat Rowena minder weegt. Na twee minuten krijgen we weer een stream wissel naar Cees en Ramona in de keuken. Even later krijgen we Rowena weer in beeld als ze in de keuken Tofu komt proeven. Zowel Ramona, Cees als Rowena vinden de Tofu niet te eten. Ramona wil het dus weg gooien. Om tien over zes krijgen we de familie weer heel even in beeld. Ze gaan naar buiten en willen dat Rowena ergens een plant gaat planten. Het lijkt de dame leuk dat als de bewoners er uit zijn. Ze weet niet wat er daarna gaat komen, maar dat er dan van hun allemaal nog iets staat. Er volgt een streamlock. Daarna krijgen we een stream wissel naar Gina die op de vide met kleding bezig is. Cemal en Victoria zien we op de achtergrond op bed liggen en op de andere stream is Bas nog altijd met de badkamer bezig. We krijgen dus nutteloze stream beelden te zien terwijl er op het terrein iets interessanters gaande is. Als Bas naar buiten gaat volgen ze ook hem niet meer, maar schakelen ze over naar Gabriëlle, Benjamin en Bjorn die net weer naar binnen zijn gekomen en op de trap zijn gaan zitten. Gabriëlle word niet veel later zelfs naar de zenderkamer geroepen.

Bas zien we om kwart voor zeven wat chips eten. ''Dat heb ik gehad van Armanda'', laat Rowena weten. ''Dankjewel Armanda'', reageert Bas. Vervolgens rapt Rowena haar single voor haar bezoek. Om daarna nog snel op de foto te gaan met Barry. Daarna volgt er een streamlock. Dan krijgen ze waarschijnlijk te horen dat ze op moeten schieten. De tijd zal wel (bijna) voorbij zijn. Na de streamlock neemt Rowena afscheid. Ze is emotioneel en meteen volgt er weer een streamlock. Als we weer beeld hebben zien we Rowena met Barry en haar kat naar de poort lopen en weer volgt er een streamlock. ''Je hebt mijn brief toch gelezen. Niks is weggehaald'', laat Rowena weten. Ze knuffelen en kussen. ''Krachtig zijn na je bezoek'', adviseert Barry. ''Mag ik niet verdrietig zijn nu'', vraagt Rowena. Ze kussen weer. Rowena vond het het fijnste bezoek ever. ''I love you Ceetje. Ik ga je missen en ben je heel dankbaar. Doe je de groetjes aan mijn ouders en kusjes aan iedereen?''. Barry moet de groeten doen aan iedereen. ''Ik mis jullie, hou van jullie en ben heel sterk''. Om tien over zeven loopt Barry de poort weer uit. ''Love you. Doei C. Bedankt voor mijn spulletjes, mijn cadeautjes''. Rowena blijft nog even bij de poort staan om er doorheen te gluren en nog wat na te roepen. ''Doei schatje. Ik hou van jou. Ik ben nog steeds jarig. I love you. Doei!''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.