Rowena is jarig en krijgt felicitaties en een cadeau ~ Utopia Gekte

3/31/2016

Rowena is jarig en krijgt felicitaties en een cadeau

Cees kreeg niks

Om twaalf uur precies horen we weer leven op de vide. De bewoners feliciteren Rowena met haar verjaardag. Gabriëlle wil dat Rowena naar beneden komt dus gaan ze weer met zijn allen naar beneden. Daar word er verder geknuffeld en krijgt Rowena nog veel meer felicitaties. Ze is 32 geworden. Cees wenst ook haar liefde, gezondheid en nog veel meer. Gabriëlle vertelt vervolgens dat ze namens de hele groep wat voor Rowena en Benjamin hebben gekocht. Benjamin is natuurlijk al jarig geweest, maar toen was zijn cadeautje nog niet binnen. Ze hebben allebei ergens om gevraagd en volgens Gabriëlle vond de groep het een hartstikke mooi idee. Gabriëlle geeft vervolgens twee schoenendozen. ''Namens de hele groep alsjeblieft''.

Rowena en Benjamin pakken hun cadeau uit en halen allebei een paar schoenen tevoorschijn. ''Vet! Ik zeg niks'', is Rowena's reactie en Benjamin vind ze wel ''heel sick''. Rowena heeft knalroze schoenen gekregen. ''Dit is me stylo, je weet precies!'' Voor Benjamin hebben ze de verkeerde maat gekocht, maar ze kunnen nog ruilen zegt Gabriëlle. Gabriëlle had in een paar schoenen van hem zijn maat opgezocht, maar blijkbaar heeft hij toch een andere maat. ''Oh cadeautjes, oh ik voel me zo speciaal. Ik heb gewoon schoenen gekregen. Dank jullie wel. Superlief echt'', aldus Rowena.

Waar Rowena en Benjamin dus blij gemaakt zijn heeft Cees natuurlijk wel weer iets gevonden om over te mopperen. Zo laat hij aan Rob weten dat hij helemaal niks heeft gehad met zijn verjaardag. ''Niks, helemaal nul''. Rob vraagt of hij geeneens een chocolade reep heeft gehad. ''Dan heb je nog een reep chocola tegoed''. Cees benadrukt dat ze voor Ivan zelfs 400 a 500 euro hebben uitgegeven. Gelukkig krijgt de jarige jet voorlopig nog niks mee van het gemopper. De jarige jet is nog helemaal vrolijk. ''Ik heb een cadeautje van mijn familie en van mijn vrouwtje. Lieve schatjes dankjewel. Ik ben jullie heel erg dankbaar''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.