Rowena gaat rekening houden met thuis ~ Utopia Gekte

3/07/2016

Rowena gaat rekening houden met thuis

''Ik stap er uit uit die fucking boyband''

Om kwart voor drie zien we Rowena en Bas in de horeca keuken zitten. Rowena gaat zeggen dat ze rekening gaat houden met thuis. ''Zonder dat hij als jaloerse jongen word afgeschilderd'', reageert Bas. ''Dat is hij ook niet. Hij is heel sterk'', reageert Rowena. Het doet haar gewoon pijn dat hij pijn heeft en dat het niet goed met hem gaat. Dat ze hem niet vast kan houden. Wist ze het maar eerder. ''Eindstand, hij houd heel veel van mij. Ik ben zijn alles, dat schrijft hij ook. Heel veel lieve woorden, hij vind me heel mooi. Alles gaat goed thuis, traint heel hard, maar dat liep gewoon als een rode draad door zijn Utopia avontuur ook weet je wel. [...] Mijn verwachting was heel anders van hier. Die van hem ook en dat viel even tegen blijkbaar. Het is wat het is'', aldus Rowena.

Om tien voor drie zien we Ivan door de loods heen lopen. Hij wil dat het binnen opgeruimd word en spreekt alle dames aan. Net Rowena al die reageerde dat ze zo wel zou gaan schoonmaken en vervolgens Gabriëlle en Gina. Veel dames waren in de studio bezig om te oefenen voor de Live in de loods. ''Die vrouw komt over een uur'', laat Ivan weten. ''Ik was bezig. Er was ook wat anders op het programma'', laat Gabriëlle weten. Bas zien we in ieder geval al vegen en Gina lijkt ook meteen ergens mee aan de slag te gaan. ''Ik weet niet wat dit is, waar is Ramona'', vraagt Ivan. ''De banken blijven zo staan. Die staan goed'', laat Gina weten.

''Ik stap er uit uit die fucking boyband. Ik ga het wel zelf doen. Ik ga gewoon solo'', horen we Michael om vijf over drie zeggen, maar of hij serieus is daar hebben we onze twijfels over. Om kwart over zien we Gabriëlle zonder al te veel drama naar het kak huis gaan. Dat was eerder vandaag nog wel anders. Michael, Ramona en Cemal zien we om tien voor half vier in de studio staan waar ze als boyband aan het oefenen zijn. Michael's opmerking van daarnet blijkt dus niet heel serieus te zijn. De zang klinkt trouwens niet echt fijn in de oren, maar ja het was al die tijd ook nog niet echt een serieus plan, het was meer als grap bedoeld. Ook is er inmiddels duidelijkheid over de kleine hoeveelheid boodschappen. '"Er komt zo waarschijnlijk nog een nalevering'', laat Gabriëlle weten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.