Rowena door het dolle heen. Haar single word uitgebracht ~ Utopia Gekte

3/08/2016

Rowena door het dolle heen. Haar single word uitgebracht

''Mijn single komt uit officieel''

Om vijf voor half drie zien we een blije Ramona. ''We hebben vijf mensen voor See us'', laat ze weten terwijl ze achter de computer zit. Buiten zien we Bronno ook mee helpen met werken aan de tuin. Hij maakt de aarde glad door er met zijn karretje over te rijden en we zien hem ook in de weer met een schep. Om tien over half drie klinkt er opeens luid gegil en gejoel in het kantoor. Rowena zegt dat ze wel kan gillen. (Dat deed ze dus ook). ''Dat die shit uit komt overal. Op de radio, pluggers en shit. Ik kan wel janken''. Ze knuffelt met Bjorn en loopt daarna door de loods om iedereen op de hoogte te brengen van het nieuws.

''Mijn single word gereleased'', laat ze vrolijk weten. ''Eindelijk, wat een verlossing'', reageert Victoria. Ook Michael en Cees komen Rowena knuffelen. ''Gefeliciteerd schat'', aldus Cees. ''Dat mijn shit gewoon op de radio gaat komen. Dat betekent het'', laat Rowena weten. Er volgt een streamlock. ''Gefeliciteerd wat goed'', reageert Dominique. Rowena loopt ook nog even naar buiten waar wat mannen aan het werk zijn. Ze doet een vreugdedansje en vertelt het goede nieuws. ''We moeten aan de bak. Die shit moet bestelt worden. Mijn single komt uit officieel. Ze hebben besloten om hem te releasen via Eightball. Ik heb net een mailtje binnen gekregen. Ik ben echt blij. Dus nu aan de bak. Nu die materialen bestellen en dan afdrukken. Yes, straks komt die nog op de radio'', aldus Rowena.

Benjamin komt haar ook knuffelen. ''Ik ben blij voor je''. Rowena laat weten dat Gigaprint iets niet kan dus ze moeten het gewoon blanco inkopen en dan dingen er op plakken. Rowena wil ook haar handtekening op de cd'tjes zetten. Dat blijft in de kosten ook laag. Ze gaat de single blanco kopen en dan een sticker er op en dan op de achterkant ook nog wat uitleg. Zelfs Ivan stopt even met werken om Rowena een lange knuffel te geven. ''Denk aan mijn middenrif'', laat Rowena weten. ''Knallen hé. Op naar de volgende'', reageert Ivan. Rowena was het even kwijt, maar heeft het weer terug. Als ze iedereen op de hoogte heeft gebracht loopt ze door naar het rokersbankje om daar nog even verder te praten.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.