''Rot op je met je leiderschap er is hier geen leider'' ~ Utopia Gekte

3/20/2016

''Rot op je met je leiderschap er is hier geen leider''

''Leiderschap, my ass''

Om half één hebben Gina en Rob opeens ruzie. We hebben het gemist, maar zien Gina huilen. ''Wie is hij om te zeggen dat ik niet aan Utopia denk''. Om vijf over half één zien we haar op de vide waar ze het er over heeft met de meiden. Rob zou tegen Gina gezegd hebben dat ze alleen dingen in eigen belang doet en dat is volgens haar niet zo. En dan is het uitgerekend Rob die dat zegt. ''Dan baal ik dat ik gehuild heb, maar gewoon uit boosheid. Hij denkt dat hij het leiderschap kan overnemen, maar er is geen leiderschap'', aldus Gina. ''Leiderschap, my ass'', vult Gabriëlle aan. ''Rot op je met je leiderschap er is hier geen leider'', aldus Gina. Beneden zien we Victoria en Rob knuffelen. ''Het maakt me niet uit wat die mensen doen. Vier maanden...'', begint Rob, maar dan volgt er een streamlock. ''Dan is het alleen ikke, ikke, ikke. Bas en Ramona, kan iedereen zeggen. Ja alleen dit. Het is hun droom niet. Ikke ikke ikke, je moet de koppen bij elkaar steken. Zolang mensen niet weten hoe het werkt''', aldus Rob. ''Ze is beledigd en terecht. Sommige mensen trappen het er gewoon doorheen'', reageert Victoria. ''Zij ook. [...] ... maanden kledingstukken verkocht. Lik mijn lolly man. Weet je'', aldus Rob die vervolgens wegloopt.

''Ik voel me zo ...'', horen we Gina zeggen als we weer een kijkje op de vide nemen. Ze hebben het nog steeds over haar woordenwisseling met Rob. ''Als er één iemand hard werkt ben jij het. Om zeven uur al achter die computer gaan''', aldus Ramona. ''Als ik ikke ikke ikke dacht had ik altijd 10% geëist. Ik denk alleen maar aan Utopia. Natuurlijk heb je je eigen doelen. Daarvoor kom je binnen. Voor je eigen persoonlijke doelen en daarnaast om aan de ideale samenleving te werken'', legt Gina uit. ''Meisje laat die droom niet van je afpakken'', reageert Ramona. ''Ik laat niks van me afpakken'', aldus Gina. ''Uitgerekend ook Rob. Ik snap het niet, wat is dat opeens'', vraagt Rowena zichzelf af. ''Hij wil bepalen'', laat Ramona weten. ''Dat gaat niet gebeuren'', aldus Rowena. ''Niet over mijn rug'', vult Gina aan. ''Je hebt mensen achter je staan dus maak je maar niet druk'', laat Gabriëlle weten. Het schijnt over vesten van Gina te gaan. ''Dit soort dingen motiveren me tien duizend keer zo hard'', laat ze weten. Voor de rest blijft het aardig rustig in Utopia. Om vijf voor één zien we Dominique en Bas de caravan weer in gaan en niet veel later krijgen we alleen nog slapende bewoners te zien. Inmiddels hebben we ook wat filmpjes gevonden van het feest. Deze zijn hieronder in volgorde terug te kijken.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.