Romy zou wel op Cemal kunnen vallen ~ Utopia Gekte

3/28/2016

Romy zou wel op Cemal kunnen vallen

Nog geen ansichtkaarten verkocht

Om tien voor vijf zien we Dominique en Romy op de schommelbank bij de vijver zitten. Ze hebben een flesje wijn meegenomen en gaan even rustig zitten kletsen. Romy heeft er namelijk behoefte aan om even met Dominique te praten. Romy is gewoon heel zenuwachtig. ''Niet zo twijfelen. Je doet het heel goed, wat vind je dan eng'', vraagt Dominique. ''Niet eng, het is gewoon even wennen. [...] Het is gewoon even schakelen'', antwoord Romy. Dominique vertelt een beetje over haar ervaring, hoe zij zich voelde toen ze Utopia in kwam. Romy stelt tijdens het gesprek ook nog wat vragen. Bijvoorbeeld wanneer de nominaties zijn. ''19 of 20 april'', denkt Dominique. Dominique vraagt welke jongen Romy leuk vind. ''Cemal, die is toch ook mooi, voor het oog alleen al'', antwoord Romy. Volgens Dominique is Cemal ook ontzettend lief. ''Daar zou ik wel op kunnen vallen, maar ik ken nog niemand hier'', laat Romy weten. ''Cemal stelde drie keer een vraag die al gesteld was. Ik vond het zo lief'', aldus Dominique.

''Met bezoek, mogen je ouders of vrienden dan ook kleding meenemen'', vraagt Romy. ''Ja, ik weet het niet zeker. Dat moet je even navragen'', reageert Dominique. Romy denkt over drie maanden haar eerste bezoek al te laten plaatsvinden. Dominique zegt dat ze gewoon even moet kijken wanneer ze er behoefte aan heeft. Er volgt een streamlock. Even later zien we Bronno aan komen lopen. ''Wat doe je op mijn bank'', vraagt hij. De dames vragen of hij er bij wil. Ja dat wou hij wel. De dames maken dus plek voor hem. Bronno's scootmobiel is stuk dus het is wat lastiger nu voor hem om zich te verplaatsen over het terrein. Er volgt een stream wissel. Na een tijdje krijgen we ze toch weer te zien. Dan zien we Bas bij Dominique en Bronno op de schommelbank. Romy is inmiddels weer ergens anders heen. Bas laat weten 400 hits te hebben op de ansichtkaarten, maar geen enkele order. Hij stuurde ons vanochtend nog een mailtje om ons en jullie om hulp te vragen. ''Dan denk ik Jezus mensen''. Bas vertelt dat het is om de rekening van de eend te betalen. Hij wil ook meer dieren erbij, maar als er geen geld voor is kan dat niet. Dominique wil een Alpaca.

Ook praten ze nog even na over Romy's ontgroening. Bronno vond het geen leuke opdracht. Bas vond het ongemakkelijk en volgens Dominique was het echt alleen maar om Romy in bikini te zien want ze mocht de auto nog niet eens aanraken, die was net geverfd. Om tien voor zes zien we Bas de vijver schoon scheppen. Althans hij probeert zoveel mogelijk vuil er uit te halen. Om hem echt weer helder en schoon te krijgen en schoon te houden is er toch echt een vijverpomp nodig. Ook Ramona is druk bezig. Haar zien we koken in de horeca keuken.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.