Romy wil nu al een nachtje ergens anders slapen ~ Utopia Gekte

3/29/2016

Romy wil nu al een nachtje ergens anders slapen

Post voor Benjamin en Ramona

Deze ochtend om kwart voor acht zien we dat Rowena en Cemal hun bed al weer uitgekomen zijn om richting de stal te gaan om de dieren te verzorgen. Cemal vind het rot dat hij niet weet hoe laat het is als hij 's nachts wakker word. Ook Romy is haar bed al uit. Zij stapt onder de douche en gaat zichzelf opmaken voor de spiegel. Rowena vind een dode muis. Ze vind het zielig en brengt hem uiteindelijk richting de container. ''RIP muisje, rust maar lekker'', mompelt ze. Om half negen zien we Romy en Gert-Jan op het rokersbankje een sigaret roken. Rowena en Cemal zijn nog steeds bij de koeien. Er schijnt iets te zijn met één van de kippen. Rowena zegt dat ze die kip in de gaten moeten houden en dat Bas er misschien even naar moet kijken. Om tien voor negen zien we dat Gabriëlle ook wakker is. Zij doet de was en Romy zien we inmiddels ontbijten. Om kwart over negen heeft ook Cees zijn ogen weer geopend. We zien hem fietsen in bed terwijl Romy in dezelfde kamer haar haren doet. Cees vertelt vervolgens aan Romy dat hij gister ruzie heeft gehad omdat hij een kritische vraag had gesteld over haar opleiding. Romy vond het geen probleem.

Rowena zien we om tien voor half tien in de loods met post voor Benjamin. Benjamin krijgt verjaardagskaarten en een ballon in de vorm van een biertje. Benjamin leest zijn post tijdens zijn ontbijt aan de picknicktafel. Ook voor Ramona is er post. Zij leest het op bed. Beiden laten ze niet veel los over de inhoud van hun post. Gina, Gabriëlle en Cemal zien we om half tien sporten in de gym. Tien minuten later zien we Rob en Romy samen op het rokersbankje. Romy was om vier uur vannacht al wakker. Ze dacht toen dat het al acht uur was. Romy wil vandaag gaan kijken wat ze de komende tijd gaat doen. Om tien uur zien we haar dan ook met Victoria in het kantoor zitten om met haar haar plannen door te nemen. Victoria zegt dat Romy alles wat ze doet zichtbaar moet houden. Ramona belt vervolgens accuraat vanwege de geleverde stoelen. Er moest ook afzet materiaal bij, maar dat is niet meegeleverd. Ramona heeft het morgen al nodig en vraagt of het vandaag nog geleverd kan worden. Dat kan niet, het kan wel afgehaald worden of morgen voor één uur geleverd worden. Er komen dan wel kosten bij voor het rijden. Het kost 50 euro. Na het telefoontje loopt Ramona boos weg. Er volgt een streamlock.

Om vijf over half elf zien we Rowena en Bas ook sporten. Romy wil nu al gaan vragen of ze een nachtje ergens anders kan slapen. In het Cordwood bijvoorbeeld. Ze wil even een nacht goed slapen. Best wel interessant aangezien ze nog geen dag in Utopia is. Ze is blij dat ze vanochtend samen met Victoria een mailtje heeft gestuurd vanwege haar plannen. Cees vraagt om kwart voor twaalf aan Benjamin wat hij vandaag wil eten op zijn verjaardag. Het maakt Benjamin niet zoveel uit. Gewoon wat de pot schaft. Hij weet tenslotte ook niet wie er kookt. Cees ook niet. Niemand zou het weten.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.