Romy weer in tranen. Ze huilt uit bij Rob en Victoria ~ Utopia Gekte

3/30/2016

Romy weer in tranen. Ze huilt uit bij Rob en Victoria

''Nu heb ik zo'n moment dat ik even weg wil''

Om zes uur krijgen we opeens Romy en Rob in beeld voor het Cordwood. Ze knuffelen elkaar en we zien Romy weer wat tranen wegvegen. ''Adem in, adem uit'', reageert Rob. Volgens Rob heeft iedereen er last van in het begin. ''Dan zoek je de groep op. En je niet gek laten maken door de verhalen van sommigen die het heel moeilijk hebben. Vond je het een leuk feestje gisteren?''. Romy zegt van wel. ''Nu heb ik zo'n moment dat ik even weg wil'', vertelt ze. ''Pak dan ook even je momentje. Niemand gaat je raar aankijken als je even op je bed ligt. Iedereen heeft zijn momentje. Ze begrijpen het ook. Je hebt wel een rustige kamer volgens mij'', laat Rob weten. Romy wil naar de schommel, maar Bronno zit daar weer. Dat is ondertussen zijn vaste plek geworden. ''Het is ook zo voorbij. Even loslaten'', laat Rob weten. ''Het is toch wel heavy. Je kan niet ergens heen'', reageert Romy. Volgens Rob heb je in Utopia veel minder prikkels dan buiten en omdat het daar minder is word je er overgevoelig voor. ''Het is heel raar'', vind Romy. ''Een beetje mood swings krijg je hier. Ga jezelf niet dwars zitten. Trek je terug of kom naar mij of Victoria of iemand waar je je vrolijk bij voelt. Je hoeft niet weg. Dan hoor je die mooie stem van Gina en ben je meteen weer vrolijk'', aldus Rob.

Als Romy weg loopt komt ze Victoria tegen. Als ze daarmee achter de loods gaat zitten begint Romy weer te huilen. Victoria knuffelt haar terwijl Romy rustig door huilt. In de caravan zien we dat Dominique ondertussen een massage van Bas krijgt. Maar we gaan dus weer terug naar Romy en Victoria. ''Vertel eens schatje, wat is er'', vraagt Victoria. ''Ik weet het niet'', antwoord Romy. ''Wat voel je'', vraagt Victoria dan. Dat weet Romy ook niet. Ze is gewoon niet zo vrolijk. Ze voelt zich een beetje gek, raar. Ze weet niet wat ze er mee moet. ''In ieder geval delen. Dat is goed. En niet tegen houden dat doe je ook goed. Heb je gemis'', vraagt Victoria. ''Nee, ook niet'', antwoord Romy. ''Probeer eens na te gaan waarom je je zo rot voelt'', adviseert Victoria. ''Het ene moment vind ik het leuk, het andere moment weer niet. Ik heb niet echt een doel''. Romy denkt dat het daardoor komt. ''Een beetje doelloos voor je gevoel. Goed dat je het zegt, dan gaan we wat dingen met je doen''. Volgens Victoria is het ook een enorme omschakeling.

''Waarom word ik dan verdrietig. Ik heb zin om het tegen te houden'', laat Romy weten. ''Dat is Utopia haha, Welkom thuis'', reageert Victoria. Romy is normaal heel vrolijk. ''Godsamme'', mompelt ze. ''Vanavond ga je vroeg naar bed, punt'', aldus Victoria. ''Het is goed dat je quality time met Cemal hebt gehad, maar je had al een slechte nacht gehad''. Romy wil naar binnen om haar make-up bij te werken. Ze wil niet dat mensen zien dat ze heeft ''gejankt''. Maar daar gaat Victoria niet voor naar binnen. Als ze gehuild heeft heeft ze gehuild. Dat hoort er bij. Romy had niet verwacht dit zoveel te hebben in het begin. ''Je hebt geen verplichting, je bent er net. Ga langzaam je plekje vinden. Een beetje kletsen. Dat is de beste investering. Mensen leren kennen waarmee je woont. Je moet voor jezelf niet zo streng zijn'', aldus Victoria. ''Ik ben blij dat ik het er even uit heb gegooid'', laat Romy weten. Om tien voor half zeven gaan ze even op de vide zitten. Als Romy op bed klimt begint ze weer te huilen. Victoria knuffelt haar. ''Zou je soms ook zo graag in de muur willen verdwijnen'', vraagt Victoria. ''Ja'', lacht Romy. Om half zeven besluit ze haar make-up maar weer eens bij te gaan werken.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.