''Romy je bent zo knap, je bent iedereens type'' ~ Utopia Gekte

3/31/2016

''Romy je bent zo knap, je bent iedereens type''

''Misschien ben ik wel helemaal niet zijn type''

Om twee uur zien we Romy en Dominique samen op de schommelbank bij de vijver. Ze hebben een gesprek over Cemal en het moment wat Romy en Cemal laatst samen hadden. ''Het is zo gelopen'', laat Romy weten al heeft ze het ook een beetje gestuurd. Dominique wil er alles over horen. Romy vertelt dat zij daar ging liggen en dat Cemal er bij kwam liggen. Toen waren ze aan het chillen en kletsen. Ze hadden allebei wel al wat borrels op en hij zat haar complimentjes te geven en ze heeft complimentjes terug gegeven. ''Daar begint het mee hé'', lacht Dominique. ''Dus je zou verliefd kunnen worden op Cemal? Is het je typ'', vraagt Dominique. Romy weet het niet, het is wel haar typ en het zou wel kunnen. Qua uiterlijk en innerlijk is het wel echt haar typ, maar ze weet het niet. ''Hij is ook nog een beetje speels''. Romy merkt wel dat ze twee jaar ouder is in doen en laten. Hoe hij denkt. ''Maar ja boeien''. Volgens Dominique is Cemal soms zo sarcastisch dat je je afvraagt of hij serieus is. Romy vind het leuk voor zichzelf dat Cemal in Utopia zit. Dominique vertelt dat Cemal de laatste dagen niet zichzelf is. Een beetje afwezig en moe.

Romy laat weten dat ze de hele tijd gelijkenissen hadden over hoe ze over dingen denken. Het was eng gewoon. Ook over domme dingen wat ze lekker vinden. Dat is ook hetzelfde. ''Leuk ik ben benieuwd'', reageert Dominique. ''Hij is zo met Utopia bezig'', laat Romy weten. ''Hij heeft een supergrote mond, maar een piepklein hartje'', aldus Dominique. Romy laat weten dat hij geen toenadering zoekt. Dat zou ze wel willen, maar het moet ook niet geforceerd zijn. ''Misschien ben ik wel helemaal niet zijn type'', laat Romy weten. ''Romy je bent zo knap, je bent iedereens type. Je moet je niet zoveel zorgen maken'', reageert Dominique. Dominique denkt dat het wel goed zit. ''Vanavond hebben we weer fissa. Je weet wat je moet doen. Voer hem dronken'', grapt Dominique. Ze voelt wat in de lucht hangen tussen hun. ''Ik was jou drie maanden geleden met Bas'', laat Dominique weten. Ze kan Romy ook geen advies geven. Ze had zelf een ''strubbelige'' route. Ramona had ook gevoelens voor Bas, maar voor zover Dominique weet heeft er verder niemand gevoelens voor Cemal. Dus Romy heeft groen licht.

''Het is kut als je verliefd bent en één van de twee gaat weg. Daarom zou ik het al niet willen. [...] Misschien is het wel niks. Ik ken hem ook nog niet zo goed'', laat Romy weten. ''Leer hem dan kennen'', adviseert Dominique.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.