Romy in tranen, het is volgens haar puur de spanning die er uit moet ~ Utopia Gekte

3/29/2016

Romy in tranen, het is volgens haar puur de spanning die er uit moet

Romy kan nog niet het achterste van haar tong laten zien

Om tien voor zes zien we Romy en Dominique over het terrein wandelen. Romy zegt dat ze het net even moeilijk had. Het is even wennen. Ze gaan de wei in en nemen plaats op de trampoline. Romy had net even een klein dipje, maar nu is het wel weer goed zegt ze.  De mensen zijn echt top, met sommigen heeft ze al een hele goede klik. Daar ligt het dus niet aan. ''Het genieten moet nog komen, het is nu nog puur het wennen'', legt Romy uit. ''Gaat Utopia überhaupt wennen? Zou ik willen dat het went'', vraagt Dominique zichzelf af. Ze denkt het niet. Je doet telkens iets anders, bent continu met heel diverse dingen bezig. Dat went niet. Dominique werd zo verlegen van de setting dat ze niet meer wist wie ze moest zijn. ''Het is moeilijk om hier jezelf te zijn''. Romy kan nog niet het achterste van haar tong laten zien omdat ze haar draai nog niet gevonden heeft. Dominique laat weten dat ze alleen maar echt zichzelf is bij Bas. De gekke kant van haar. Romy laat weten dat ze slecht geslapen heeft vannacht. Dominique denkt geen heimwee naar huis of haar familie te hebben. Ze heeft heimwee naar de routine. Romy is niet zenuwachtig, het is puur de spanning die er uit moet. Dan krijgt ze buikpijn. Ze vind het fijn om het er over te hebben. Ze is echt kapot, als ze gaat liggen kan ze pitten, maar dat wil ze niet. Er volgt een streamlock.

Om tien over zes zien we Dominique, Romy en Rowena met pony Sacha knuffelen om vervolgens met haar te gaan wandelen. Romy vind het leuk om vaker met Sascha te wandelen. Utopia is een beetje overweldigend vertelt ze. Ze moet het gewoon een beetje de tijd geven. Bronno zien we rondrijden in een nieuw karretje. Die is blijkbaar zo uit de lucht komen vallen nu zijn oude kapot was en Gabriëlle zien we binnen koken. Rob en Cees zien we even praten. Cees vertelt dat hij het aan Romy gevraagd heeft en dat ze zei dat ze het helemaal niet erg vond. Rob vind dat weer typisch. Cees doet het vaker. ''Laat ze even, ze komen binnen. Welkom! [...] Als iemand zo zenuwachtig is. Daarom viel ik uit, maar maak je niet druk. Je kent me ik blijf nooit lang boos'', aldus Rob. ''Nee, ik kwam toch even naar je toe, want ik hou hier niet van'', laat Cees weten. Ook Rob en Victoria zien we even praten. Volgens Rob vind iedereen Romy leuk en Victoria is van mening dat ze meteen goed in de groep ligt. Om half zeven is het tijd om te eten. Dan opeens zien we Romy huilen. Rob omhelst haar. ''Laat je niet gek maken, maak je niet zo druk''. Romy laat weten dat ze even naar haar kamer gaat. Rob zegt even voer te gaan verslepen. Er word ondertussen namelijk ook voer voor de dieren afgeleverd, maar daarna zal hij naar haar toe komen. Rob horen we vervolgens tegen iemand anders zeggen dat ze teveel met Dominique loopt.

Om tien voor zeven zien we Romy en Gina over het terrein wandelen. Romy vertelt dat ze de spanning er even uit moest janken. ''Het is zo spannend''. Als ze op de schommelbank zitten zien we haar weer wat tranen wegvegen. ''Er komt zoveel op je af joh''. Wel vind ze het fijn dat mensen naar haar toe komen. Ze maakt zich veel te druk, maar als ze zo'n gesprekje heeft laad dat haar wel weer op. Om tien over zeven zien we Gina, Romy, Victoria en Dominique met zijn vieren op bed liggen op de vide. Victoria aait Romy over haar hoofd en door haar haren. Romy laat weten dat ze naar boven wil verhuizen als er boven een plekje vrij komt.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.