Romy doet de promo voor Cartopia in haar bikini ~ Utopia Gekte

3/28/2016

Romy doet de promo voor Cartopia in haar bikini

Romy word ontgroend

Om tien voor half vijf is het tijd voor Romy's ontgroening. Cees ligt op bed en Gert-Jan vraagt of hij er bij komt. Met moeite komt hij zijn bed uit. ''Klasse man, ik ben trots op je'', reageert Gert-Jan. ''We zijn zo goed als compleet en gaan beginnen met de ontgroening. We staan met allemaal Utopianen en eentje moet nog een Utopiaanse gaan worden. Romy dit moment is voor jou. Ik ben niet meer de nieuwste en ga kijken of je een echte Utopiaanse bent. Er staat een auto en iets om te wassen. Wat is het idee? Op 8 mei komt er een Cartopia en men kan kaartjes bestellen. We missen alleen nog een leuke promo. Romy ik zou willen vragen. We zoeken nog leuke car babes'', aldus Gert-Jan. ''Ik wist het'', reageert Romy. Gert-Jan wil dat ze Cartopia gaat promoten terwijl ze de auto wast in bikini. ''Is goed'', zegt ze. Het filmpje mag 30/45 seconden duren. Het moet een goede promo worden, daarom heeft ze alvast de tekst van de webshop over Cartopia gekregen. Hij legt zijn lot in haar handen om Cartopia een goede promo te geven. ''Je ziet de zon gaat speciaal voor jou schijnen. Ga je lekker omkleden'', aldus Gert-Jan. Romy vraagt of ze nog een voorkeur hebben in welke bikini ze moet.

Romy besluit haar panter bikini aan te doen. ''Lekker fout. Dit is toch niet normaal'', laat ze weten aan Gina die haar helpt. ''Dat arme kind in de kou. Ze zal ziek worden'', reageert Cees. ''Ze wil het zelf hé'', laat Gabriëlle weten. Als Romy ongekleed is gaat ze naar buiten en doet ze haar badjas uit. Dominique staat inmiddels al in de aanslag met haar camera om een filmpje op te nemen en bij de mannen loopt het kwijl al bijna uit de mond. Romy weet niet zo goed wat ze allemaal moet zeggen dus mompelt maar wat. ''Cartopia krijgen we een mooie avond. Koop je kaartje op de webshop. 12,50. Dan zie je me ook de auto wassen''. Als Romy klaar is gilt iemand dat ze officieel ontgroend is en Rowena zegt dat ze het goed gedaan heeft. Romy vraagt of Dominique haar wil helpen om de kist naar de kamer te tillen. ''Dit is je plekje'', vertelt Dominique als ze in de paarse slaapkamer aankomen. Romy krijgt Dominique's plekje waar Dominique nooit slaapt, maar waar wel haar bed stond. Romy besluit zich weer om te gaan kleden en Dominique komt dan snel met een handdoek om haar heen staan. Ze herinnert Romy eraan dat er overal camera's zijn. Dominique vind het stoer dat Romy het gedaan heeft. Zelf had ze dit nooit gedaan. Bjorn hangt ook opeens in de paarse kamer rond terwijl hij daar normaal nooit te vinden is. Romy is zichzelf nog aan het omkleden dus Dominique zegt dat ze even privacy nodig hebben. Bjorn verlaat de kamer dan voor ongeveer een hele minuut. Daarna is hij al weer terug om verder te komen kwijlen op haar lichaam. Hij gaat opeens midden op de dag zijn haar föhnen in de paarse kamer. Iets wat Bjorn nooit doet en waarom zou dat opeens daar moeten. Natuurlijk is het overduidelijk waarom Bjorn daar rondhangt. Hij gaf eerder al aan dat het maar goed is dat hij daar geen halfjaar meer is.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.