Rob ziet potentie in Dominique. ~ Utopia Gekte

3/13/2016

Rob ziet potentie in Dominique.

De nieuwe leider van Utopia.

Na Ramona en Bas hebben ook Gabriëlle en Rowena het over de opvolger van Ivan als leider. ''Wie gaat er opstaan'', vraagt Rowena. Zelf zegt ze niet de leider te willen zijn, maar wel altijd al een beetje een baas te zijn geweest. Ook Rowena lijkt dus wel oren naar het leiderschap te hebben. ''Een leider is iemand die het voortouw neemt en het doet. Als Baas zou zeggen doe dit of dat, dan denk ik bekijk het even. Ik ben gewoon benieuwd wie het oppakt, wie zo sterk is. Of dat er misschien een nieuwe leider binnen komt. Daarom moet Barry maar binnen komen. Jij bent ook een leider Gabriëlle, jij zou leider kunnen zijn. Je wil het niet, maar als je het zou moeten dan zou je het kunnen'', weet Rowena te vertellen. Het is duidelijk dat we de komende dagen veel gesprekken krijgen over wie de nieuwe leider gaat worden. En het kan maar zo spannende streamuren op gaan leveren na een paar geestdodende Utopia weken.

Wanneer Rob en Benjamin de keuken betreden gaat het gesprek over de nieuwe leider verder. ''Ivan is een hele belangrijke speler die wegvalt. Hij had absoluut leiderschap in zich. En ik ben benieuwd wie de nieuwe leider gaat worden'', herhaalt Rowena. Rob noemt de kracht en tekortkomingen van Ivan zijn leiderschap dat hij keihard was. ''Maar we gaan het redden, sowieso. We zijn met zijn allen baby'', roept Rowena enthousiast. Rob zelf maakt zich meer druk over de BV. Hij benadrukt dat de markt beter moet gaan lopen evenals de merchandise. Hij stoort zich er aan dat het ieder voor zich is momenteel. ''Maar het komt wel goed. Ik ben wel benieuwd of er nieuwe mensen opstaan. Aan het begin zag je ook, de mensen die hier het langst zaten, daar kon je op leunen. Nu gaan er mensen opstaan die zichzelf laten zien. Ik verwacht van Dominique bijvoorbeeld wel wat. Als zij uit die bubbel kan komen'', vertelt Rob. Gabriëlle vind het mooi dat hij dat ziet. Rob noemt haar een heel intelligent meisje. ''Alleen heel emotioneel en instabiel. En dat roept ze ook de hele tijd, dat moet gewoon kappen'', besluit Rob.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.