Rob ziet op tegen werken met 'koekenbakkers'. ~ Utopia Gekte

3/15/2016

Rob ziet op tegen werken met 'koekenbakkers'.

Goedemorgen Utopia.

Een goedemorgen en welkom in de 805e dag van Utopia. Vandaag is de laatste keer dat we 24 uur lang van Ivan mogen genieten. Morgen verlaat hij het terrein namelijk. En vanaf die dag gaat er een hoop veranderen! Victoria en Rob lijken de koning en koningin van de loods te gaan worden. En Cemal de prins op het witte paard van het buitenterrein. Althans, dat is een beetje de bedoeling van Ivan. Of het ook daadwerkelijk zo gaat lopen is nog even afwachten. Cemal is in ieder geval erg gemotiveerd om flink door te pakken buiten. Hij vind het heerlijk om veel buiten de loods te zijn, lekker aan het werk. Hij ziet Ivan wat dat betreft als een groot voorbeeld. Omdat Ivan gewoon dingen aanpakt, ook al is de groep het er niet mee eens. En uiteindelijk zie je dat ze toch meehelpen als je maar doorzet. Rob daarentegen noemt zijn medebewoners allemaal 'koekenbakkers' en ziet er tegenop om samen met hen de badkamer af te gaan bouwen. Met name Bas trekt hij erg slecht. ''Ik vind het een aardige jongen, maar ik ben er klaar mee. Een paar zonnebrillen verkocht en hij krijgt een caravan''. Dus dat beloofd weinig goeds...

Desalniettemin zien we deze ochtend in alle vroegte al dat er hard gewerkt word! Klusser Wim kwam voor 8 uur 's ochtends al de poort binnen wandelen. En sindsdien zijn ze dus aan het werk. Al zie ik dat ze momenteel - nog geen uur later - alweer een koffiepauze hebben. Benjamin, Bas, Ivan, Cemal en Rob. Alle vijf zijn ze even gezellig aan het kletsen met Wim. Op de andere stream zien we dat Bronno om 9 uur ook zijn bed uit komt. Een aantal andere bewoners - waaronder Victoria en Cees - hebben we ook al gespot. Voor de rest lijkt iedereen nog in bed te liggen.Nog even op je gemak een Utopia video'tje van gisteren bekijken? Er is keuze in overvloed:

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.