Rob druk bezig met de hot tub, maar Ramona pikt hem in ~ Utopia Gekte

3/09/2016

Rob druk bezig met de hot tub, maar Ramona pikt hem in

''Jullie vragen zoveel van me''

Om tien voor half vier zien we Ramona en Bas in de gym waar ze aan het trainen zijn. Michael is er ook te vinden, maar lijkt vooral toe te kijken. Tien minuten later zien we dat Cemal, Rob en Ivan nog steeds aan het werk zijn aan de vloer. Het lange gesprek tussen Rowena en Bronno op de trampoline is om half vier ook eindelijk afgelopen. Om kwart voor vier zien we Michael de telefoon ophangen. Met wie hij gesproken heeft is onbekend, totdat hij niet veel later aan medebewoners vertelt dat de gaypride en ...pride de 21e/23e en 24e daar heen komen. Een kwartier later zien we Rowena in de keuken staan. Ze is roti platen aan het maken want Gabriëlle had gevraagd of ze dat wilde doen. Rob zien we buiten een vuurtje maken in het kacheltje van de hot tub. Hij wil al langer de hot tub in en is er nog geen enkele keer in geweest dus waarschijnlijk is hij van plan er straks eindelijk in te gaan.

Om vijf over half vijf zien we Ramona en Rowena in de keuken. Ramona zegt morgen iets te gaan zeggen in het centraal. Ze lijkt weer frustraties te hebben rondom haar theater voorstelling. De voorstelling van Ron ''Carrousel of dreams'' vond ze geen goede theater voorstelling. Mensen stonden volgens haar voor schut en ze moest er om lachen. In haar voorstelling gaat niemand voor schut staan laat ze weten. Maar dat is natuurlijk nog maar af te wachten. En het is ook nog maar af te wachten of er wel genoeg kaartjes verkocht worden. Want dat liep ook nog niet zo hard. ''Cees, ik hou van hem, maar elke repetitie zegt hij dat hij het druk heeft'', aldus Ramona. Ze heeft woestheid als we Rowena mogen geloven. ''Fuck'', reageert Ramona. ''Jij gaat gewoon door en zij niet'', aldus Rowena.

Waar Rob dus al een tijdje bezig is met de hot tub zien we Ramona om tien over half vijf ook opeens een emmer water er in gooien. Rob was er al een tijd mee bezig, maar nu pikt Ramona de hot tub dus weer in. Rob vraagt of de mannen ook eens mogen. ''Ik moet toch douchen. Ik ga alleen even mijn haren doen en dan er uit. Even er in en er uit'', aldus Ramona. Michael oppert het plan om dat lekker onder de kraan te doen, maar dat lijkt Ramona niet zo te zien zitten. ''Ik kan toch gewoon hier er in. Je kan niet aan me vragen om niet de hot tub in te gaan. Jullie vragen zoveel van me'', aldus Ramona. Ramona lijkt zichzelf dus klaar te gaan maken om de hot tub in te gaan. Michael en Bas zien we vervolgens om tien voor vijf het zwembad schoon maken. Daar zijn ze al langer mee bezig en Rowena en Gabriëlle zien we druk bezig in de keuken. Hier onder nog wat samenvattingsfilmpjes van eerder vandaag.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.