Rob, Bjorn, Benjamin en Ivan tot laat nog in de hot tub ~ Utopia Gekte

3/10/2016

Rob, Bjorn, Benjamin en Ivan tot laat nog in de hot tub

''Lieve Markie, dankjewel dat je er vandaag was''

Om tien voor acht zien we Gabriëlle en Rowena in de stal bij de koeien om de stal uit te mesten en de dieren eten te geven. Deze avond is er weer een theater les en de microfoon staat al klaar. Om vijf voor half negen zien we Bronno achter de microfoon om vervolgens wat flauwe grappen te maken. ''Er komt een man bij de dokter. De dokter was er niet''. Om half negen begint Ramona haar theater les. Ze vertelt over See us. Wat See us is en wat ze willen laten zien. Ze vind het interessant om te laten zien wie ze nog meer zijn. Ze vind dat dat ook telt. ''Theater brengt mensen bij elkaar. [...] Dit moet je willen ja''. Vandaag gaan ze alvast een paar scenes maken. Ramona deelt papiertjes uit en niet veel later gaan ze ook echt aan de slag. Na een streamlock op een slapende kip zien we Rob en Ivan om tien voor negen in de hot tub zitten terwijl Ramona dus druk bezig is met haar theater les. De bewoners die mee doen aan het theater moeten in een rij op komen. Op een rij naast elkaar gaan staan met het gezicht naar het publiek. Naar rechts draaien. Weer naar voren draaien, naar links draaien en vervolgens weer naar voren draaien. Daarna moeten ze op een kruk gaan zitten en moet Benjamin naar voren komen om iets voor te lezen. Na die scene maken ze nog meer scenes. Zo moet Dominique om tien over half tien een liedje zingen. ''Ik vind het prachtig, sorry hoor'', laat Rowena na afloop weten. Ook klinkt er een luid applaus voor haar.

De rest van de avond is er ook niet zoveel te melden. Om iets over tien pakt Gina weer haar momentje met Mark. Het gaat zo snel dat we niet alles hebben kunnen mee typen, maar het was zoiets als ''Lieve, lieve Markie. Dankjewel dat je er vandaag was. Bedankt voor de bloemen, chocolade en het kaartje met je parfum. Ik hou van je! [...] Markie, Markie, Markie loveyou''. Even later om tien voor half elf zien we haar boven op de vide op bed liggen waar ze ook nog even praat over het bezoek van Mark aan het hek. ''Awh dat hij mijn handje vast wilde houden. Zo lief. Dat was zo fijn om zijn handje vast te houden''. Rowena laat weten dat wel te zien was dat hij naar een andere kapper is geweest. ''Hij zag er goed uit. Mooi leren jasje. Hij was ook kalm'', aldus Rowena. ''Hij was heel rustig hé'', reageert Gina. ''Ook dingen uitleggen. Hij heeft er over nagedacht wat hij wilde zeggen. Echt de Markie manier'', aldus Rowena. ''Ik heb wel dertig keer gezegd 'je bent zo knap. Ik vind je zo knap'. [...] Het deed wel pijn met het prikkeldraad, dat het in me stak. Ik dacht 'niet aan denken'', laat Gina weten. Om kwart voor elf zien we Cemal lange tijd in de gym om daar te trainen en muziek te luisteren en om kwart over twaalf zien we Dominique en Bas weer in de caravan. Bas heeft ook nog even een momentje met de camera. ''Wat zit je nou geluid te maken met je HD power standby camera van Sony die is afgeplakt omdat het een merk is'', aldus Bas terwijl hij in één van de camera's kijkt.

Verder is er dus vrij weinig te melden. Behalve dat Rob, Bjorn, Benjamin en Ivan om tien voor half één (nog steeds) in de hot tub zitten en een uur later om tien over half twee er nog steeds in zitten. Lange tijd hebben we ze mogen volgen. Ze voerden hele gesprekken over Cees. Hoe hij kan mopperen over dingen of hoe hij dingen kan bewaren of alles in de gaten weet te houden. Ze hebben vooral erg veel lol in de hot tub. Alleen mogen we dat om tien voor half twee niet meer zien. Dan word er namelijk na een streamlock over geschakeld naar Bas en Dominique die liggen te slapen in de caravan.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.